Guru pipityri 752 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Guru 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Έλα τώρα ... Η theoria γαμώ το στανιό μου μέσα. Για όσους δεν έχουν afti. 1
dimsonic 5323 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 καθαρά ο Pierce έχει την καλύτερη προσέγγιση και δόμηση σόλο. Και πιστεύω οφείλεται στην γενικότερη εμπειρία του. Κατά τα άλλα ενδιαφέρον το σόλο στη thinline, ωραίος ο Thorn (και μάλλον από τους καλύτερους ήχους). Οι υπόλοιποι για μένα καλοί για αυτό που κάνουν, αλλά όχι για να δώσουν αξία σε ένα κομμάτι. Απογοήτευση ο Beato. (όλα αυτά με ένα μόνο άκουσμα) 1
Guru pipityri 752 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Guru 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε (όλα αυτά με ένα μόνο άκουσμα) Δεν νομίζω πως αντέχει και δεύτερο.
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 3 minutes ago, pipityri said: Δεν νομίζω πως αντέχει και δεύτερο. Γιατί ρε φίλε? Εδώ πάει από F σε Fm ασούμε πάνω σε C τονική. 1
dimsonic 5323 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 5 minutes ago, pipityri said: Δεν νομίζω πως αντέχει και δεύτερο. Ποιος;