Guru pipityri 752 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Guru 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε διάολε, συμφωνώ μέχρι κεραίας, εκτός του τελευταίου. Ναι, προβαρισμένος αλλά συναισθηματικά εφευρετικός νομίζω. Σε νοιώθω, αλλά τα 4 takes για κάτι τέτοιο μαρτυρούν μια θεώρηση πάνω στη Ζωή, το Σύμπαν και τα Πάντα ριζικά διαφορετική από την δική μου. 1
cigaret13 2682 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, pipityri είπε Σε νοιώθω, αλλά τα 4 takes για κάτι τέτοιο μαρτυρούν μια θεώρηση πάνω στη Ζωή, το Σύμπαν και τα Πάντα ριζικά διαφορετική από την δική μου. ..... έτσι εξηγείται! 2
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 1 minute ago, pipityri said: τα 4 takes για κάτι τέτοιο μαρτυρούν μια θεώρηση πάνω στη Ζωή, το Σύμπαν και τα Πάντα ριζικά διαφορετική από την δική μου. Το ξέρω. Εδώ όμως υπάρχει μια διαφορά. Τα takes δεν έχουν να κάνουν (όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι) με καλύτερο παίξιμο, δεν έχουν να κάνουν με παιχτική αρτιότητα, αλλά με την μεγαλύτερη κινητοποίηση εγκεφαλοσυναισθηματικών νημάτων. Για κάτι τέτοιο δέχομαι και χίλια takes. Εξάλλου δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, άλλοι θέλουν περισσότερο εσωτερικό σπρώξιμο και δεν το θεωρώ κακό. Μου αρέσει όμως πολύ αυτή η κουβέντα και η ανταλλαγή απόψεων. 1
Guru pipityri 752 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Guru Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Το ξέρω. Εδώ όμως υπάρχει μια διαφορά. Τα takes δεν έχουν να κάνουν (όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι) με καλύτερο παίξιμο, δεν έχουν να κάνουν με παιχτική αρτιότητα, αλλά με την μεγαλύτερη κινητοποίηση εγκεφαλοσυναισθηματικών νημάτων. Για κάτι τέτοιο δέχομαι και χίλια takes. Εξάλλου δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, άλλοι θέλουν περισσότερο εσωτερικό σπρώξιμο και δεν το θεωρώ κακό. Μου αρέσει όμως πολύ αυτή η κουβέντα και η ανταλλαγή απόψεων. Σε ξσνανοιώθω. Αυτό που εννοώ είναι πως ο Thorn, που πιθανότατα και αυτός "έγραψε" το σόλο του, δεν ακούγεται προβαρισμένος.
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Τραμπαρίφας said: Καλύτερος ήχος .... ... για μένα ο Thorn, ο τελευταίος, και χειρότερος μακράν ο τύπος με την squier. 2 minutes ago, pipityri said: ο Thorn δεν ακούγεται προβαρισμένος. Εντάξει δεν το συζητώ. Επεξεργασμένο 31 Οκτωβρίου 2020 από fusiongtr