fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Αξιολογότατο από όλες τις απόψεις. Πολλά παιδιά εδώ θα καταλάβουν πάρα πολλά αν του δώσουν σημασία. Χθες είχαμε ανάλογες κουβέντες. 4
Guru pipityri 752 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Guru 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αξιολογότατο από όλες τις απόψεις. Πολλά παιδιά εδώ θα καταλάβουν πάρα πολλά αν του δώσουν σημασία. Χθες είχαμε ανάλογες κουβέντες. Το ξέρω. Τώρα, ποιος θα καταλάβαινε και τι, μην βάλεις και στοίχημα. 1
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Αλήθεια ξεχώρισες κάποιους θετικά ή και αρνητικά? Εδώ φυσικά μιλάω για προσωπική οπτική καθαρά.
Guru pipityri 752 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Guru Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αλήθεια ξεχώρισες κάποιους θετικά ή και αρνητικά? Εδώ φυσικά μιλάω για προσωπική οπτική καθαρά. Νομίζω πως ο Thorn είναι μερικά levels πιο πάνω, εφευρετικότητα και delivery, κλείδωμα πάνω στο rhythm section, story telling Α κατηγορίας. Ο τελευταίος, πολύ καλός αλλά δεν μου άρεσε. Ακούγεται προβαρισμένο αυτό που παίζει. Και ο τυπάκος με την thin line, τρομερός. Μόνο πεντατονική αλλά. Αλλά... 3
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 Ρε διάολε, συμφωνώ μέχρι κεραίας, εκτός του τελευταίου. Ναι, προβαρισμένος αλλά συναισθηματικά εφευρετικός νομίζω. 1