Προς το περιεχόμενο

Michel Camilo - (From Within) Live

Από Αετός, 06/03/20
  • 1099 views
  • 8 comments
  • Like 2

Πρόταση

Σχόλια

NorhymeNoReason

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Κατι τετοια βιντεο με κανουν να θελω να περασω τα χέρια μου απο την κιμαδομηχανη!!

Τι ζημια μου χεις κανει τωρα! θα κλεισω στο υπογειο μεχρι να το παιζω, τα λεμε σε 40 χρονια

Επεξεργασμένο από NorhymeNoReason
Αετός

Δημοσιευμένο

3 ώρες πριν, NorhymeNoReason είπε

Κατι τετοια βιντεο με κανουν να θελω να περασω τα χέρια μου απο την κιμαδομηχανη!!

Τι ζημια μου χεις κανει τωρα! θα κλεισω στο υπογειο μεχρι να το παιζω, τα λεμε σε 40 χρονια

Σώπα ρε!Μπροστά στον "Σπόρο" και στον Λεμονόπουλο,που έπαιζες,αυτά είναι παιχνιδάκι!

Χαχαχα!

• Χαχα 1
dimsonic

Δημοσιευμένο

19 minutes ago, Αετός said:

Σώπα ρε!Μπροστά στον "Σπόρο" και στον Λεμονόπουλο,που έπαιζες,αυτά είναι παιχνιδάκι!

Χαχαχα!

πέστα χρυσόστομε!

NorhymeNoReason

Δημοσιευμένο

Ε το μπουζουκι ουισκι ειναι πιο ευκολο απ΄αυτό τελος παντων. Ο Λεμονόπολος εχει κατι μανίκια, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα πια. Αν θελετε να ακουσετε πραγματικα δυσκολο, Ελληνα μουσικο, ψαξτε Τσιμπιδη και Τριγκα@!

NorhymeNoReason

Δημοσιευμένο

Παιδιά, είχα δυσκολο μηνα. Φυγαμε απο Χανιά αναπάντεχα, μετακομισα στις Κυκλαδες στο πατρικό μου και μετα απο ενα μηνα ακουμπισα τα χερια μου στο πιανο. 

Σημερα στις 10:00 αρχισα να βγαζω το from within, εχουν περασει 40 λεπτα και φωναζω και παραμιλώ " Τι ωραιο πραγμα, τι ωραιο κομματι, μα τι ναρκωτικό ειναι επιτελους αυτο!" Ευχαριστω αετέ για την κοινοποίηση!!! Ειμαι σε πληρη εκσταση λεμε. 

• Like 2

• Δημοσιεύστε κάτι...