fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2020 Δημήτρη παιχταράδες και οι δύο, είναι πολύ ωραίο, αλλά τον χαρακτήρα αυτού δεν τον έχει. Είναι κι αυτή ρουφιάνα η ανατριχίλα που με πιάνει όταν ακούω αυτή την εκτέλεση. 2
Administrator Yannis Methenitis 3241 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2020 Administrator Πως γίνεται ένα κομμάτι χιλιοπαιγμένο, καθόλου μοναδικό και με όλες τις προδιαγραφές επαναλαμβανόμενης σούπας, να απογειώνεται με ένα σόλο ή μάλλον να υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για τα σόλο. Πραγματικά μονο μουσικοί θα μπορούσαν να έχουν μείνει στο ακροατήριο. Με αυτούς επάνω, εγώ πρώτος. 1
Superfunk 5107 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2020 Μου ζαλισε τα ουΜΠαλα ο ντράμερ του Koch. Πες του να περάσει από το λογιστήριο. 1
Jazzjoker 1777 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2020 4 hours ago, Superfunk said: Μου ζαλισε τα ουΜΠαλα ο ντράμερ του Koch Μια που το ανέφερε ο ΣΦ και μια που τον έχω γνωρίσει, πληροφοριακό ποστ: Είναι ο γιος του Koch, είναι λίγο ψηλότερος από τον ίδιο τον Koch δηλαδή γύρω στο 2,05 και live παίζει σε εντάσεις ολικής πυρηνικής καταστροφής. Και συμπαθέστατο παιδί. 2