Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Refugee

(0 κριτικές)

Συνεχίζοντας τις ηχογραφήσεις... αυτό είναι το κομμάτι μας με τίτλο "Refugee". H κιθάρα είναι οδηγός για να γράψουν οι άλλοι από πάνω - λογικά θα εμπλουτιστεί το σόλο και κάποιοι τονισμοί στο ρεφραίν. Και όπως πάντα ο μπασίστας μας είναι για τα μπάζα (όχι για τα μπάσα). Βρήκαμε άλλον και δουλεύουμε πλέον με αυτόν...
    Κριτικές ευπρόσδεκτες - το ξέρω ότι σε φάσεις θυμίζει Τρύπες, αλλά είχα οργισμένη διάθεση όταν το γραψα. ?

• Like 7

Feedback χρήστη

Πρόταση

dimsonic

Δημοσιευμένο

εμένα μου άρεσε κι όπως είναι μουντή, βγάζει κάτι πρωτόγονο...

Εχω ένσταση λίγο για τους στιχους και περισσότερο με το θέμα της προφοράς (όπως και το delay στο 1.50 με τις δεύτερες).

Ίσως να κατέβαινε η φωνή λίγο στο mix με κανένα κόλπο να ψιλομασκαριστεί.

Για τον μπασίστα...δεν έχω θέμα ιδιαίτερο, τον δέχομαι.

Αν φτιαχτούν οι κιθάρες θα στρώσει. Μ αρέσουν αυτά που βγαίνουν από τις κιθάρες στο background.

TamTam

Δημοσιευμένο

3 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Εχω ένσταση λίγο για τους στιχους και περισσότερο με το θέμα της προφοράς (όπως και το delay στο 1.50 με τις δεύτερες).

Ευχαριστώ dim.
    Σε ακούω.

Είναι rough mix, αλλά για να αλητέψει, πρέπει όντως να χαμηλώσει η φωνή. Το ραδιοφωνικό delay όμως θα το κρατήσω ό,τι και να λες! ?Aφού δεν έχει κανένα άλλο εφέ το κομματάκι!
    Λέω να του προσθέσω τίποτις εκρήξεις και η κιθάρα να πάει και σε ατονικά μονοπάτια (θόρυβος) στο σόλο. Εκρήξεις κι ετσι.

dimsonic

Δημοσιευμένο

η κιθάρα μου αρέσει πολύ που είναι φλύαρη πίσω. Ιδίως ένα συγκεκριμένο ακόρντο μου κάθεται πολύ ωραία και μου φέρνει σε Trower. Το ραδιοφωνικό delay είναι ΟΚ ως εφέ, οι φωνές είναι ...παραείναι αντρικές.

TamTam

Δημοσιευμένο

10 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Εχω ένσταση λίγο για τους στιχους

Σε τι

dimsonic

Δημοσιευμένο

τα ακόρντα λέω εκεί τη διαδοχή στο 3.17 3.18

dimsonic

Δημοσιευμένο

Just now, Tamtam said:

Σε τι

μου φαίνονται ότι δεν είναι από native speaker

TamTam

Δημοσιευμένο

1 λεπτό πριν, dimsonic είπε

Ιδίως ένα συγκεκριμένο ακόρντο

χα χα χα, είναι αυτό που μπέρδευε τον μπασίστα ντόδιέσι μινόρε που γυρνάει σε φα). Νομίζω λές για το ρεφραίν

dimsonic

Δημοσιευμένο

Just now, Tamtam said:

χα χα χα, είναι αυτό που μπέρδευε τον μπασίστα ντόδιέσι μινόρε που γυρνάει σε φα). Νομίζω λές για το ρεφραίν

είναι όλα τα φράγκα φιλε. Trower καθαρό. (από τα όψιμα)

• Like 1
    TamTam

Δημοσιευμένο

1 λεπτό πριν, dimsonic είπε

μου φαίνονται ότι δεν είναι από native speaker

Μα δεν είναι! Είναι από refugee χαχχ (Τα εχω ξεπεράσει αυτά τα κόμπλεξ εδώ... ο καθένας μιλάει όπως μπορεί. Που να ακούσεις ισπανούς να βάζουν ένα έψιλο μπροστά από κάθε λέξη που έχει κοινή ρίζα με τη δική τους- λένε I estudy inglis) "άι εστάντι ίνγκλις"

cigaret13

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Μιχάλη το κομμάτι φωνάζει για πιο rough - νευριασμένη εκτέλεση φωνητικών!  Όχι ότι και τώρα δεν είναι OK αλλά, κατά την γνώμη μου,  έτσι χάνει πόντους...

Εκεί που λες  ""it doesn't matter where i stand"" από κάτω όλα καλά...; ?

Επεξεργασμένο από cigaret13

• Freaky Pop - Got heart

this is my new project "Freaky Pop" it comes with all my 90's vibes.. enjoy people!

George Falkas
    George Falkas
    Music 1

madtown

ειπα να ανεβασω και ενα που ψηνεται....

komis dracoulas
    komis dracoulas
    Music 4

The rain effect

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Ενα μικρό κομμάτι όπως ήλθε με την βροχή που κατάφερε να με βάλει να πατήσω το rec μετά απο καιρό. όπως πάντα no edits.

loucas
    loucas
    Music 15
  • Δημοσιεύστε κάτι...