Μια progressive προσπάθεια για hard rock...
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω! Εχεις δικιο για το τελειωμα. Ειμαι υπερβολικα ανυπομονος. Το ξεκινησα το πρωι. Το βραδυ θα τελειωνε παση θυσια. Την επομενη το πρωι (χθες) ξεκινησα αλλο. Το τελειωσα και αυτο. Δεν ειναι το καλυτερο, αλλα ετσι "δουλευω" προς το παρον. Επεξεργασμένο 14 Απριλίου 2020 από gkourmoul1 1
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Από τα πρώτα κομμάτια που είχα ανεβάσει στο mix (τωρινό Music), αλλά ο ήχος ήταν μέτριος. Οπότε και προσπάθησα να τον βελτιώσω/καθαρίσω, κάνοντας πάλι μίξη. Δεν άλλαξα τίποτα άλλο, αν και είναι πολλά που (τώρα) θα ήθελα να του αλλάξω.
dimsonic 5323 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 δεν θυμάμαι το παλιό για να συγκρίνω. Εδώ υπάρχει μια θολούρα στα πάνω από 250-500, που τα τύμπανα δεν ξεχωρίζουν από το μπάσο. Το κομμάτι είναι από τα παλιά σου, πέρασε καιρός και σήμερα με βάση τα πρόσφατα το βλέπουμε (εγώ) με συμπάθεια και νοσταλγία. Θέλει πολλές λεπτές επεμβάσεις και θα γίνει, ΑΝ θέλεις να έχεις στη συλλογή σου τέτοιο είδος. Και να φανταστείς είναι μόνο 1.5 χρόνος...?
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Στο παλιο υπηρχε παντου θολουρα... Παντα μου αρεσε το κομματι αυτο, και ειδικοτερα καποια σημεια του.
gmoukou 1192 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2021 Απλά wow. Μπράβο ρε Τζόρτζ. Πέρα από τις επισημάνσεις που έγιναν, και συμφωνώ, μόνο θετικά ακούω. Ηχάρες και θεματαρες!! Keep it up!!! υγ: μετά από δεύτερη ακρόαση το φινάλε μου ταιριάζει με το ύφος το τραγουδιού. Σκληρό και αδυσώπητο, μόνο μαχαίρι θα μπορούσε να κλείσει. 1
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, gmoukou είπε Σκληρό και αδυσώπητο, μόνο μαχαίρι θα μπορούσε να κλείσει. Βρηκες τις καταλληλες λεξεις... Ευχαριστω Γιωργο! 1 ώρα πριν, roberto30 είπε Κεντάς Γιώργο! Ευχαριστω Αποστολε!
Πρόταση