Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Dimitris Mitropanos - 2 nyxtes (HF Bias dub mix)

(0 κριτικές)

Καλησπερα. Πρωτο upload εδω μετα απο αρκετο δισταγμο. Παντα ηθελα να "πειραξω" αυτο το κομματι, γιατι ειναι απο τα αγαπημενα μου. Θα ηθελα καποιο ειλικρινες feedback. Ερασιτεχνης ειμαι και η προσπαθεια δημιουργιας μουσικης ειναι η ψυχοθεραπεια μου κατα κυριο λογο. 

• Like 7

Feedback χρήστη

Πρόταση

ECC803s

Δημοσιευμένο

Κακώς δίστασες! Είναι πολύ καλοστημένο. Αν είχα μαγαζί θα το έβαζα οπωσδήποτε να παίξει και θα έκοβα αντιδράσεις ?

Αν θες όλη την ειλικρίνεια του κόσμου, άντε, να πω ότι στα ακουστικά ψείρες που το άκουσα το hihat σου μου φαίνεται πολύ μπροστά και φαζαριόζικο. Ίσως επειδή αγνοώ το είδος μουσικής να ψειρίζω λίγο τη μαϊμού και να συνηθίζονται έτσι τα πιατίνια, δεν ξέρω. Αλλά αν ήταν δικό μου το κομμάτι και σκόπευα να ξαναασχοληθώ, εγώ θα το "τρόχιζα" λίγο.

Superfunk

Δημοσιευμένο

4 db πάνω οι φωνες και 6 db κάτω το hi-hat και εισαι μαγκας. 

• Συμφωνώ 1
    Supersonicsteve

Δημοσιευμένο

Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου πείτε την γνώμη σας, είναι σεβαστή και πολύτιμη.

cos_dr

Δημοσιευμένο

Με τη μίξη της φωνής να δουλέψεις λίγο και τα effects της και είναι σούπερ όπως ειπώθηκε.

Μπράβο!!!

foxxx

Δημοσιευμένο

Πολύ καλό κακός διστάζεις keep walking 👍

• Freaky Pop - Got heart

this is my new project "Freaky Pop" it comes with all my 90's vibes.. enjoy people!

George Falkas
    George Falkas
    Music 1

madtown

ειπα να ανεβασω και ενα που ψηνεται....

komis dracoulas
    komis dracoulas
    Music 4

The rain effect

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Ενα μικρό κομμάτι όπως ήλθε με την βροχή που κατάφερε να με βάλει να πατήσω το rec μετά απο καιρό. όπως πάντα no edits.

loucas
    loucas
    Music 15
  • Δημοσιεύστε κάτι...