Νέο κομματι που έγραψα σήμερα...
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ Νέστορα και mpamps! Μόλις αφαίρεσα αρκετό reverb, κυρίως από βιολιά, και καθάρισε αρκετά ο ήχος. Τα βιολιά βγήκαν πιο μπροστά, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με την κιθάρα.
gvour 1560 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2021 Παρα πολυ μου αρεσε,θα συμφωνησω για τα τυμπανα. Κιθαριστικα εισαι,οπως παντα,αψογος για τα γουστα μου. Μπραβο Τζορτζ. 1
cos_dr 2706 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 και εγώ θέλω αλλαγές στα τύμπανα, για να δεσπόζει καλύτερα ρυθμικά. Κατα τα άλλα αψογεήσον!!!! Καλή χρονιά. 1
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Άλλαξα όλα τα τύμπανα, με πιο συμβατικά. Επίσης, άλλα αρκετά στα βιολιά και στη μίξη. Κοινώς, του άλλαξα τα φώτα...
PAL 324 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Γιώργο καταπληκτική σύνθεση και κιθάρες φοβερές. Η μπότα πιστεύω είναι πολύ έξω και κάτι πρέπει να κάνεις με τα βιολιά.. έχουν πάρα πολύ ωραία θέματα και αρμονία αλλά ο ήχος τους και η ένταση δεν βοηθούν. 1
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω δύο βιολιά, δεξιά αριστερά και μια πλάτη strings στη μέση. Διπλασίασα τα βιολιά, με άλλο pan, ώστε να απλώσουν και να ακούγονται "περισσότερα". Ίσως εκεί την πατησα. Με τις εντάσεις και με τη μποτα ποια είναι η ένσταση σου? Πώς θα μπορούσα να το βελτιώσω? (άλλαξα ήχο στα τύμπανα) Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου 2021 από gkourmoul1
cos_dr 2706 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 λίγο ξερά τα κρουστά και κάποιες λεπτομέρειες ακόμα στη μίξη βρίσκω. Είναι ωραίο όμως. Και ίσως λίγο απότομα τελειώνει. 1
Πρόταση