Νέο κομματι που έγραψα σήμερα...
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Σιγά μην πω όλα τα μυστικά μου εδώ (τζάμπα...) Λέγε πόσα θέλεις? Ένας παλιός πρόεδρος του Ατρόμητου (νομίζω), είχε στον τοίχο πίσω απ' το γραφείο του ταμπέλα που έγραψε. "Ο τάξας ποτέ δεν έχασε μόνο ο πλερώσας χάνει" 1
cigaret13 2682 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Στο ανεβασα για να ακουσεις τις αλλες μελωδιες. Στεκεται και χωρις κιθαρα ως κομματι, με λιγες αλλαγες. Γιώργο έτσι μου άρεσε περισσότερο. Τώρα μάλιστα! Εντάξει κάποια ""περάσματα"" clean solo κιθάρας χωρούσε εδώ, αλλά μιλάμε μόνο για περάσματα.. Γνώμη μου.. Να ξαναδείς τα τύμπανα, τις εντάσεις τους (χαμήλωμα τα πιατίνια) αλλά και το busy παίξιμο τους μάλλον δεν ταιριάζει με το όλον. Επεξεργασμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 από cigaret13
cigaret13 2682 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ...λάθος ποστ Επεξεργασμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 από cigaret13
cigaret13 2682 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Λέγε πόσα θέλεις? Ένας παλιός πρόεδρος του Ατρόμητου (νομίζω), είχε στον τοίχο πίσω απ' το γραφείο του ταμπέλα που έγραψε. "Ο τάξας ποτέ δεν έχασε μόνο ο πλερώσας χάνει" Στράτο επειδή σε λίγο πάω για δουλειά και δεν έχω όρεξη για "αναλύσεις" τώρα... τα λέμε αύριο! Ό πρόεδρος πάντως, σοφός!
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 Ειναι καπως busy τα τυμπανα, αλλα μου αρεσουν διοτι διδουν πολλη δυναμικη. Τα πιατινια ειναι 4db κατω ηδη. Θα τα ξαναδω. Και, οντως, η κιθαρα ειναι λιγο φλυαρη και χωρις ανασες στο δευτερο μισο, με αποτελεσμα να μην αναδυκνυονται στο μεγιστο οι μελωδιες των βιολιων. Και αυτα φλυαρα ειναι, απλα η κιθαρα κοβει καλυτερα στο μιξ.... Εχει τα θεματακια του, γενικα, αλλα βαριεμαι οικτρα να το πειραξω... 3
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Στράτο επειδή σε λίγο πάω για δουλειά ...... Άνοιξε ο Χαρδαλιάς τα μπαρ? Επεξεργασμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr 4
Nestoras 1500 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 Έχει τα φόντα να γίνει πολύ καλό. Τι λείπει δεν ξέρω. Έχει πολλά καλά στοιχεία που πρέπει όμως ν' αναδειχθούν. 1 1
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε 1. Έχει τα φόντα να γίνει πολύ καλό. 2. Τι λείπει δεν ξέρω. 3. Έχει πολλά καλά στοιχεία που πρέπει όμως ν' αναδειχθούν. 1. Προσυπογράφω και με τα δυο μου χέρια. 2. Ξέρεις, αλλά δεν λες. 3. Προσυπογράφω και με χέρια και με πόδια.
mpamps 628 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 Πολύ ωραίο. Ωραίες μελωδίες και ιδέες. Ωραίος ο lead ήχος. Δε μου άρεσαν τα τύμπανα. Μπράβο. 1
Πρόταση