Νέο κομματι που έγραψα σήμερα...
roberto30 657 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 Από τα καλύτερά σου Γιώργο! Pink Floyd, Gary Moore και δεν συμμαζεύεται... Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και δημιουργίες! 1
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω παλικαρια!! Ευχομαι να μας μπει καλα ο χρονος!!! Αποστολε godfather, ευχαριστω και για τον τιτλο!! 1
cigaret13 2682 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 Παιξίματα πολύ καλά..., μίξη μια χαρά..., τύμπανα όχι τόσο καλά...! Γιώργο σαν να έγραψες ένα backing track και παίζεις πάνω του είναι.... εντάξει ένα πολύ ωραίο backing track.. Ολοκληρωμένο κομμάτι πάντως δεν το λέω... sorry αλλά έτσι μου φαίνεται... 2 ώρες πριν, roberto30 είπε Από τα καλύτερά σου Γιώργο! Έχει γράψει και πολύ καλύτερα Τόλη.... 1 1
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Γιώργο σαν να έγραψες ένα backing track και παίζεις πάνω του είναι .... Ολοκληρωμένο κομμάτι πάντως δεν το λέω... sorry αλλά έτσι μου φαίνεται... Για πες τώρα και το γιατί ..... Τι είναι αυτό (αυτά) που του λείπουν για να το χαρακτηρίσεις ολοκληρωμένο κομμάτι? Επεξεργασμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Παιξίματα πολύ καλά..., μίξη μια χαρά..., τύμπανα όχι τόσο καλά...! Γιώργο σαν να έγραψες ένα backing track και παίζεις πάνω του είναι.... εντάξει ένα πολύ ωραίο backing track.. Ολοκληρωμένο κομμάτι πάντως δεν το λέω... sorry αλλά έτσι μου φαίνεται... Έχει γράψει και πολύ καλύτερα Τόλη.... Σου ανεβάζω σκέτο το backing track, χωρίς κιθάρα Aspects of reality no lead.mp3
cigaret13 2682 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Για πες τώρα και το γιατί ..... Τι είναι αυτό (αυτά) που του λείπουν για να το χαρακτηρίσεις ολοκληρωμένο κομμάτι? Αυτό (αυτά) που λείπει (λείπουν) και από πολλά δικά μου κομμάτια..... 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Σου ανεβάζω σκέτο το backing track, χωρίς κιθάρα Aspects of reality no lead.mp3 8 MB · 1 download Ρε συ, παρεξηγήθηκες;
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Αυτό (αυτά) που λείπει (λείπουν) και από πολλά δικά μου κομμάτια..... Συμφωνώ, αλλά ..... δεν το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο? Πες την γνώμη σου. Βοήθεια για όλους μας είναι αυτά τα πράγματα (και για σένα).
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 Ουτε καν ρε. Ξερω τι εγραψα... Στο ανεβασα για να ακουσεις τις αλλες μελωδιες. Στεκεται και χωρις κιθαρα ως κομματι, με λιγες αλλαγες.
cigaret13 2682 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Ουτε καν ρε. Ξερω τι εγραψα... Άντε μην ξεκινήσω καμιά βεντέτα..... 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Συμφωνώ, αλλά ..... δεν το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο? Πες την γνώμη σου. Βοήθεια για όλους μας είναι αυτά τα πράγματα (και για σένα). Σιγά μην πω όλα τα μυστικά μου εδώ (τζάμπα...) για το πως φτιάχνεις τραγούδι...! Τραγούδι προορισμένο για No1 στα charts! 2
Πρόταση