gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2021 Απο τα πρώτα μου κομμάτια, το πρώτο κομμάτι που ανέβασα στο mix και στο soundcloud, και η πρώτη μου συνεργασία με άλλον μουσικό (Αραβανής...). Έπρεπε να το φτιάξω λίγο διότι είχε χάλια ήχο. Έχω αφήσει το original ως ανεβασμένο Mp3. Στο soundcloud είναι η νέα έκδοση, στην οποία (ανάμεσα σε άλλα) έχω μειώσει λίγο τη διάρκεια του βασικού σόλο. 1
Alex Raptakis 753 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2021 Καλά έκανες και το ανέβασες γιατί είναι πολύ καλό, μπράβο Γιώργο! Ο όλος ήχος είναι αυτό που "περίμενα" να έρθει, και ήρθε. Απόλυτα ικανοποιητικό για μένα. 1
PAL 324 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2021 Πάρα πολύ καλό. Ωραία παιξίματα! Συγχαρητήρια και στους δύο! 1
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2021 Πάρα πολύ καλό το κομμάτι παιδιά. Τώρα μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά εγώ θα ήθελα να είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια.. μπας και υπάρχει κι άλλο section στη δομή και το κρατάτε για live εκδοχή;
roberto30 657 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 Παρά πολύ καλό! Γεμάτος ήχος, πολύ ωραία σύνθεση, εξαιρετικά παιξίματα. Μπράβο παλικάρια! 1
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 Σας ευχαριστούμε, κυριοι!! 19 ώρες πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε μπας και υπάρχει κι άλλο section στη δομή και το κρατάτε για live εκδοχή; Live εκδοχή, δυστυχώς, δεν προβλέπεται. Εγώ Κρήτη, ο Αραβανης Πάτρα. Μονο εάν του βρούμε καμία καλή Κρητικοπούλα.... 1
Πρόταση