gvour 1560 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες,ειναι παρα πολυ ωραιο. Και πληκτρα παραπανω θα χωραγε βεβαιως και κατι σαν οπερατικα φωνητικα σε σημεια αλλα ειπαμε οι γνωμες ειναι σαν τις τρυπες της ακουστικης κιθαρας.... Η ουσια μια,τα σπασατε και μπραβο σας παλικαρια. Βαρατε να ακουσουμε κι αλλα. Και κατι τελευταιο. Ελαχιστος ο καιρος που αρχισε ο Γιωργης να ασχολειται με το κολπο και εχει κανει αλματα. Μεγαλη διαφορα. Εξτρα μπραβο Γιωργαρε. 2
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 28 minutes ago, gvour said: κατι σαν οπερατικα φωνητικα σε σημεια Είχα κάποια πράγματα στο νου, αλλά δεν μπορώ να ηχογραφήσω στο σπίτι, με όλη την κομπανία όλο το 24ωρο παρούσα. Και αυτά που έχει σε έτοιμους ήχους δεν με κάλυπταν. 30 minutes ago, gvour said: Η ουσια μια,τα σπασατε και μπραβο σας παλικαρια. Μόλτο μερσι σενιορ! Σίγουρα το ευχαριστηθήκαμε, και σίγουρα θα το επαναλάβουμε σύντομα.
cigaret13 2682 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, gvour είπε θα χωραγε και κατι σαν οπερατικα φωνητικα σε σημεια 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Είχα κάποια πράγματα στο νου, αλλά δεν μπορώ να ηχογραφήσω στο σπίτι, με όλη την κομπανία όλο το 24ωρο παρούσα. Και όπερα ρε θηρίο Κρητικέ....!! 1
Nikos Aravanis 896 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 2 hours ago, gvour said: Ελαχιστος ο καιρος που αρχισε ο Γιωργης να ασχολειται με το κολπο και εχει κανει αλματα. Μεγαλη διαφορα. Εξτρα μπραβο Γιωργαρε. Αυτό ακριβώς Αρχοντα.
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 1 hour ago, cigaret13 said: Και όπερα ρε θηρίο Κρητικέ....!! Ψείρες μου έβαλες...
cos_dr 2706 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2020 τι ωραίες αυτές οι συνεργασίες μελων του noiz. Είναι το αλατοπίπερο του φορουμ. Παλια έκανα και εγώ μερικές αλλα μετά δεν ξανακάνουν μαζί μου γιατι μου λένε πως είμαι τρελος. Τρελός εγώ? χαχαχχαχαχα Είστε εξαιρετικοί. Μπράβο σας. Ταιριάζετε. Θέλουμε κι άλλο!!!!! 2
Nikos Aravanis 896 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 1 hour ago, cos_dr said: τι ωραίες αυτές οι συνεργασίες μελων του noiz. Είναι το αλατοπίπερο του φορουμ. Παλια έκανα και εγώ μερικές αλλα μετά δεν ξανακάνουν μαζί μου γιατι μου λένε πως είμαι τρελος. Τρελός εγώ? χαχαχχαχαχα Είστε εξαιρετικοί. Μπράβο σας. Ταιριάζετε. Θέλουμε κι άλλο!!!!! Να είσαι καλά Κωστή και να ξέρεις ότι η τρέλα σου πολύ μου αρέσει 1
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2020 Quote Θέλουμε κι άλλο!!!!! Αραβανή, βλέπω την πάπια κάνεις.... 3
gkourmoul1 4180 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2020 On 3/22/2020 at 1:49 PM, cigaret13 said: Πάρε χαρτάκι με νούμερο κρητικέ και περίμενε.... Φάε τη σκόνη μου... 2
Πρόταση