Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Σκιά

(1 κριτική)

Το έγραψα πριν κανένα μήνα. Και μιας και το τελευταίο διάστημα δεν έχω και καμία άλλη ιδιαίτερη έμπνευση είπα να ανεβάσω αυτό.

Απόψε η νύχτα με μένος ουρλιάζει ξανά.

Γλυκά φίλησέ μου,

το παιδί και γείρε κοντά του.

Τι όμορφα που είναι να σε έχω και πάλι κοντά.

Και ας είσαι μονάχα,

μια σκιά στο μυαλό μου

Κρύψε τους ανέμους κι όλα αυτά που με λιώσαν ξανά

και εγώ θα πάρω σακί.

Για να μαζέψω το χθες το μετά και το τώρα μαζί,

δίχως μια λέξη, μέσα.

Απόψε η νύχτα με μένος ουρλιάζει ξανά.

Με φως τύλιξε με,

η ομίχλη να φύγει μακριά μου.

Κρύψε τους ανέμους κι όλα αυτά που με λιώσαν ξανά

και εγώ θα πάρω σακί.

Για να μαζέψω το χθες το μετά και το τώρα μαζί,

δίχως μια λέξη, μέσα.

• Like 9

Feedback χρήστη

Πρόταση

ex-Πάνος Χελιδόνης

Δημοσιευμένο

Μην πειράξεις τίποτα, είναι άψογο.

PAL

Δημοσιευμένο

11 minutes ago, Πάνος Χελιδόνης said:

Μην πειράξεις τίποτα, είναι άψογο.

Πάνο σε ευχαριστώ πολύ.

• Guru
    npap

Δημοσιευμένο

11 ώρες πριν, PAL είπε

Θεωρείς ότι λείπουν όργανα και θέματα για να γίνει αυτή η κορύφωση που λες  ή θα έπρεπε να αναθεωρήσω όλη την ενορχήστρωση συνολικά; 

Πάνο απλά σε πρώτη ακρόαση το φαντάστηκα χωρίς το ηλ πιάνο και με περισσότερα έγχορδα που η παρουσία τους θα αναπτυσσόταν κλιμακωτά μέχρι κάποια κορύφωση στα ρεφρέν... έναν τρόπο που θα συνδύαζε στοιχεία από τον Αύγουστο (του άλλου npap του συγχωρεμένου ?) με το Eleanor Rigby... όμως είναι ένα κομμάτι που και με μια κιθάρα μόνο θα στεκόταν... κι αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη μια απόφαση και επιλογή για να μη φορτωθεί τελικά υπερβολικά και "αδυνατίσει" ενεργειακά η ερμηνεία κινούμενη παράλληλα με μια πληθωρική συνοδεία... προσωπικά μάλλον θα το παίδευα καιρό μέχρι να καταλήξω... 

• Like 1
    PAL

Δημοσιευμένο

9 ώρες πριν, npap είπε

Πάνο απλά σε πρώτη ακρόαση το φαντάστηκα χωρίς το ηλ πιάνο και με περισσότερα έγχορδα που η παρουσία τους θα αναπτυσσόταν κλιμακωτά μέχρι κάποια κορύφωση στα ρεφρέν... έναν τρόπο που θα συνδύαζε στοιχεία από τον Αύγουστο (του άλλου npap του συγχωρεμένου ?) με το Eleanor Rigby... όμως είναι ένα κομμάτι που και με μια κιθάρα μόνο θα στεκόταν... κι αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη μια απόφαση και επιλογή για να μη φορτωθεί τελικά υπερβολικά και "αδυνατίσει" ενεργειακά η ερμηνεία κινούμενη παράλληλα με μια πληθωρική συνοδεία... προσωπικά μάλλον θα το παίδευα καιρό μέχρι να καταλήξω... 

Μου έδωσες πάρα πολύ ωραίες ιδέες Νίκο. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δω και μια τέτοια προσέγγιση... με ένα κουαρτέτο που θα κάνει μια ωραία κλιμακωτή ανάπτυξη. Θα μπορούσε έτσι και το ρεφρέν να έχει λίγο περισσότερη ένταση κάτι που σε αυτή την έκδοση λείπει.

• Like 1
    loucas

Δημοσιευμένο

Oντως top class

• Ευχαριστώ 1
    PAL

Δημοσιευμένο

2 minutes ago, loucas said:

Oντως top class

Σε ευχαριστώ πολύ Λουκά.

mpamps

Δημοσιευμένο

Φοβερό κομμάτι κι ερμηνεία. Μπράβο Πανο. 

• Ευχαριστώ 1
    PAL

Δημοσιευμένο

7 minutes ago, mpamps said:

Φοβερό κομμάτι κι ερμηνεία. Μπράβο Πανο. 

Σε ευχαριστώ πολύ Μπάμπη.

• Freaky Pop - Got heart

this is my new project "Freaky Pop" it comes with all my 90's vibes.. enjoy people!

George Falkas
    George Falkas
    Music 1

madtown

ειπα να ανεβασω και ενα που ψηνεται....

komis dracoulas
    komis dracoulas
    Music 4

The rain effect

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Ενα μικρό κομμάτι όπως ήλθε με την βροχή που κατάφερε να με βάλει να πατήσω το rec μετά απο καιρό. όπως πάντα no edits.

loucas
    loucas
    Music 15
  • Δημοσιεύστε κάτι...