Προς το περιεχόμενο
  • Ανακαλύψτε τη μουσική του Noiz
  • Ένα κομματάκι μας....

Οι στίχοι είναι εμπνευσμένοι από εδώ...: https://www.thessalonikiartsandculture.gr/epilegmena-arthra/to-roloi-pou-stamatise-stis-efta-jorge-bucay/?fbclid=IwAR2KI_yxb49x-pWLFg2WJOG1f603yR7wUaGIGJLepxZunvQV2cIOXqZSoV4   

Πάντως αυτές οι "συνεργασίες" είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί σε αυτό το σάιτ......

• Like 7

Feedback χρήστη

Πρόταση

Nestoras

Δημοσιευμένο

Αν και λείπει το ρεφραίν το κομμάτι είναι καλό. Άρεσε και στη γυναίκα μου που σχολίασε ευμενώς και την κιθάρα αλλά και τον τραγουδιστή.

Μ' άρεσε και ο ήχος της κιθάρας.

• Ευχαριστώ 2
    cigaret13

Δημοσιευμένο

11 λεπτά πριν, Nestoras είπε

το κομμάτι είναι καλό άρεσε και στη γυναίκα μου

Πες της, σε παρακαλώ, ότι έχει πολύ καλό γούστο στην μουσική κι ότι την ευχαριστούμε!?

• Like 1
    • Χαχα 2
    gkourmoul1

Δημοσιευμένο

Με την κιθάρα είχα ένα "θέμα". Όταν την έγραφα, είχα μπολικο delay και ακουγόταν ακριβώς όπως την ήθελα. Την στέλνω στεγνή στον Φώτη, ο οποίος χρησιμοποίησε λιγότερο delay και λίγο διαφορετικό eq. Και από τα δυο ηχεία που την άκουγα, την πήγε τέρμα δεξιά στο κομμάτι. Το αποτέλεσμα ήταν να ακούγονται όλα μου τα λάθη, και να έχει φύγει ο περισσότερο όγκος που άκουγα στο δικό μου ηχοσύστημα, από την στιγμή που ακούγονταν μόνο από το ένα ηχείο. Με εξέθεσε η απειρία μου...

cigaret13

Δημοσιευμένο

11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Και από τα δυο ηχεία που την άκουγα, την πήγε τέρμα δεξιά στο κομμάτι.

40% right...

gkourmoul1

Δημοσιευμένο

Σαν 80% ακουεται...?

cigaret13

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Να σου πω την αλήθεια ακόμα μου ακούγεται με υπερβολικά πολλά μεσαία. Μόνη της μια χαρά ήχο έχει, αλλά μέσα στην μίξη την ακούω "χοντρή"... ?

Επεξεργασμένο από cigaret13
    Nestoras

Δημοσιευμένο

28 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

Πες της, σε παρακαλώ, ότι έχει πολύ καλό γούστο.

Για να με πάρει. 

• Χαχα 4
    gkourmoul1

Δημοσιευμένο

16 minutes ago, cigaret13 said:

Να σου πω την αλήθεια ακόμα μου ακούγεται με υπερβολικά πολλά μεσαία. Μόνη της μια χαρά ήχο έχει, αλλά μέσα στην μίξη την ακούω "χοντρή"... ?

Εγω την ακουω στενη με εντονα πριμα. Οχι τοσο μεσαια. Ευτυχως που τα βρηκαμε στη μεση....

• Freaky Pop - Got heart

this is my new project "Freaky Pop" it comes with all my 90's vibes.. enjoy people!

George Falkas
    George Falkas
    Music 1

madtown

ειπα να ανεβασω και ενα που ψηνεται....

komis dracoulas
    komis dracoulas
    Music 4

The rain effect

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά. Ενα μικρό κομμάτι όπως ήλθε με την βροχή που κατάφερε να με βάλει να πατήσω το rec μετά απο καιρό. όπως πάντα no edits.

loucas
    loucas
    Music 15
  • Δημοσιεύστε κάτι...