Πίνακας συμμετοχής
Δημοφιλές περιεχόμενο
Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου σε 10/13/23 σε Αναρτήσεις
-
2 βαθμοί
-
Λάθος ερώτηση , αφού αποφάσισες να γίνει αδιάκριτος. Δεν το λέω για τον Shelter , γενικά μιλάω, , αλλά αυτό που σε ενδιαφέρει δεν είναι τα κιλά, αλλά το ποσοστό λίπους Έπρεπε να ρωτήσεις λοιπόν, "τι ποσοστό λίπους έχεις";. ?2 βαθμοί
-
Φανταστικά είναι τα σόλα του, δεν ξέρω αν θα τα έλεγα σρεντ, ίσως με ψιλονεοκλάσικαλ έννοια. Το κομμάτι πάντως μουσικά/αισθητικά θα μπορούσε να είναι άνετα στο Painkiller.1 βαθμός
-
10000% Priest. Όταν πρωτομπήκε το ριφφ της κιθάρας, σκέφτηκα "ξυρίζει πολύ, σίγουρα είναι ΠΣηφίο". Πάρα πολύ καλό!!! EDIT: Πάντως αν εξαιρέσουμε την υπερκομπρεσαρισμένη παραγωγή, και το πρώτο σόλο κιθάρας που σρεντάρει πολύ, θα έλεγα ότι είναι βγαλμένο από τα 80s-90s.1 βαθμός
-
Αυτο μάλιστα και ειναι και φθηνο γιατι μιλάμε και για 256Gb, wow, παραέχουν πεσει οι τιμές τελικά... Και αν βλέπω καλά, για αυτο το μοντέλο δεν υπάρχει μικροτερη χωρητικότητα, 256, 512 και 1Τb και δεν ειναι τυχαίο. Σωστή υλοποιηση του USB3 Gen2, σωστές μνήμες, σωστός controller κοκ.1 βαθμός
-
Ε, μα είναι να μην πεινάει μετά? Άμα τρώει δύο USB το πρωί, που να τον κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι?1 βαθμός
-
Cosdr, εκτος απο το θεμα της πεινας, πλακα πλακα το να παρεις το modx και να κρατησεις και το v synth το βρισκω πιο λογικο απο το να πουλησεις το vsynth για να παρεις το montage m. Πρωτα απο ολα, να ειμαστε ειλικρινεις, ολο το πλεονεκτημα του hardware ειναι να το παιρνεις σε κανα live. Και το modx ειναι πολυ πιο ελαφρυ, και πιο φθηνο, καλυτερη περιπτωση για κουβαλημα και ταλαιπωρια. Μετα, τα περισσοτερα πλεονεκτηματα του montage για την περιπτωση σου, και γενικα οταν μιλαμε για ενα PC expert σαν εσενα ? και κατοχο του v synth και των Native instrument καλουδιων δεν μετρανε. Οι καλυτερες analog out; Αν δουλευεις μεσω USB δεν πολυχρειαζονται, γραφεται ψηφιακα το σημα. Το καλυτερο interface; OK, αλλα με το PC μπορεις να βαλεις το editor και να κανεις παιχνιδι. Το ANX; Καλη προσθηκη, αλλα με το V Synth και τα plugins καλυπτεσαι εντελως. Το καλυτερο κλαβιε; Δεν εχει το 61αρι polyphonic aftertouch, μια χαρα παιζεις μπαλα με το v synth. Η παραπανω πολυφωνια στα δειγματα; Μα αυτη αφορα τους user ηχους, δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε καλυψει το Kontakt. Πραγματικα δε βλεπω το λογο να δωσεις 2 χιλιαρικα παραπανω. Ετσι και αλλιως τα performances της Yamaha θελεις, το να βαρας π.χ. με το αριστερο το modx και να (π)σολαρεις με το δεξι με το v synth θα ειναι τζετ πιστευω. Το μονο που θα με προβληματιζε ειναι το οτι μιλαμε για hardware ? και το hardware ΧΑΛΑΕΙ ? ειναι καινουργιο το montage m, τα αλλα ειναι λιγο παλιατζουρες, βεβαια με δυο χιλιαρικα καβατζα που θα γλυτωσεις στο μελλον παιρνεις κατι αλλο προς αντικατασταση.1 βαθμός
-
Γκουχ, γκουχ... Τα οποια θεωρήτικά μπορεί να είναι USB 3.2 αλλά αν εσύ δείς ποτέ write πάνω απο 10MB/s write και 40ΜΒ/s read (και ειμαι και κιμπαρης εδω), θα βάλω τον Βρα να σου χορέψει τον χορό των 7 πέπλων assούμε... Αιντε, πήγαινε να φας τώρα, να μεγαλώσει το συνθάκι σου...?1 βαθμός
-
Δες πως φτιάχεται ένα πραγματικό Stetson και τι ιδιότητες έχει και θα μου πεις εσύ αν αξιζει.1 βαθμός
-
1 βαθμός
-
1 βαθμός
-
Speaking of which, υπάρχουν φούρνοι κάπου, οπουδήποτε, που να προσφέρουν κάτι λίγο ή πολύ παραπάνω από τις συσκευασμένες αηδίες των super market;1 βαθμός
-
Είναι η ελέυθερη μετάφραση του Dark n Stormy χωρίς τον περιορισμό της πατέντας της Goslings. Βγάζει λίγο θολό χρώμα αλλά είναι νόστιμο. Μπορεις επισης να προσθέσεις και λιγο χυμο λάιμ.1 βαθμός
-
Καλα ρε παιδια τι του προτεινετε του ανθρωπου? Ο ενας του λεει να παρει τον mg και ο αλλος του λεει να παρει τον blackheart? Το ξεκαθαρισε ο ανθρωπος θελει καλα καθαρα και θελει να παραμενει καθαρος ακομα και σε υψηλη ενταση . Δεν εχω κατι παιδια με σας αλλα να μην λεμε και οτι να ναι1 βαθμός
-
Δεν υπάρχει κανένα ΕΝΑ VST plugin τεχνολογικά ή ηχητικά συγκρίσιμο με το Montage M. Για το ποσό των 4.000 ευρώ, μπορεί κάποιος που ξέρει τι κάνει να αγοράσει VST pluginS, διαμορφώνοντας ένα ηχητικό οπλοστάσιο εξίσου ισχυρό με το οποιοδήποτε Workstation ή ισχυρότερο. Όμως α) πρέπει να ξέρει τι κάνει, β) το κόστος του υπολογιστή δεν περιλαμβάνεται, γ) Το Workflow θα είναι πολύ διαφορετικό και θα χρειαστούν μήνες "εκπαίδευσης" για να ισοφαρίσει την streamlined εμπειρία ενός σύγχρονου προϊόντος από την Yamaha. Νομίζω ότι όποιος έχει πάρει τον ένα δρόμο, δύσκολα θα πάει στον άλλον - δεν υπάρχει άλλωστε κανένας λόγος. Ιδανικά, ο πιο κερδισμένος είναι εκείνος που - με αξιοσημείωτο οικονομικό τίμημα - έχει και τους δύο κόσμους στη διάθεσή του.0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
Δηλαδή για να καταλάβουμε, ένα MODX δεν σου είναι αρκετό γιατί προφανώς έχεις εμπεδώσει στο έπακρο τις -ουσιαστικά ανεξάντλητες- δυνατότητες του (πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον πλανήτη btw που το έκανε?), και στο καπάκι βγάζεις και το παιδιάστικο συμπέρασμα ότι "τα VST που έχω είναι ανώτερα." Πέρα του κουραστικού (μέχρι αηδίας πλέον) του πράγματος και της επίμονης προσπάθειας να παρουσιάζεις την εμμονή σου σαν θέσφατο/fact, θα περιμένω να μας γράψεις μερικά παραδείγματα με καθαρά τεχνικούς όρους που να μας αποδεικνύεις ΓΙΑΤΙ και ΠΟΥ τα "VST που έχεις" είναι "ανώτερα" από ένα mega-synth όπως το Montage/MODX. Προσπερνάω το χάσιμο χρόνου και το γελοίο της υπόθεσης του να καθόμαστε να χάνουμε χρόνο σε εμμονές και να συζητάμε αοριστολογίες τύπου "τo VST μου είναι καλύτερο από το hardware synth σου" (aka "το χορτοκοπτικό μου είναι καλύτερο από την ξυριστική σου μηχανή). Λίγο έλεος. Ανοίξτε ένα γαμωθρέντ για VST και ξεκαυλώστε εκεί.0 βαθμοί
-
Εγώ αυτό ξέρω. αν δεν προσέχουμε όλοι μας, αντί για να μας τα παίρνει η YAMAHA με το MONTAGE θα μας τα παίρνουν οι ΓΙΑΤΡΟΙ στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ υπερτριπλάσια . φυσικά και κάνω μπάνιο, τι είμαι. ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ? ? απλά προσέχω στην ποσότητα για να αντισταθμίσω την ακρίβεια. Βάζω τόσο λιγότερο όσο αυξάνονται οι τιμές ποσοστιαία. χ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?0 βαθμοί
-
2 παρατηρησεις... 1) Είσαι σε λάθος section, για τούμπανα στο Τύμπανα και Κρουστά ? 2) Κανα μπανάκι κανουμε ή και εκεί εχει ζόρια λογω πείνας? Για να δούμε γιατι δεν σε πλησιάζει κανείς assούμε... ?0 βαθμοί
-
Ο γιατρός με έκανε να γυμναστώ και να αδυνατίσω γιατί θα με άρχιζε χάπια για την πίεση και το ζάχαρο. Και τώρα δεν χρειάζεται να πάρω. Το ζάχαρο έπεσε από 130 που είχε φτάσει στα 80 και η πίεση από 9,5 η χαμηλή σε ηρεμία στα 7,5 Οι παλμοί μου είναι χαμηλοί Οι μυες μου επανήλθαν σε πολύ καλό επίπεδο. Η κοιλία θέλει τώρα, μόλις χάσω και τα τελευταία θα είμαι σούπερ και ήδη δεν με πλησιάζει κανείς γιατί είμαι τούμπανο. Για την ηλικία μου αλλά και για τον χρόνο που δαπάνησα για γυμναστική που δεν είναι πολύ είμαι μια χαρά τώρα. γι αυτό δεν μπορώ να κόψω τη δίαιτα. Γιατί με προειδοποίησαν πως αν συνεχίσω και λόγω του ιστορικού μου θα έχω πρόβλημα οι γιατροί μου. Έκοψα και το κάπνισμα. Τέρμα. ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΓΑΛΩΣΑ πριν την ώρα μου. ΠΕΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!! Καλό κάνει που πεινάμε. Μην διψάσουμε φοβάμαι. ?0 βαθμοί
-
Πάλι ρε γμτ πεινάς? Κόψε την ρουφιάνα την δίαιτα επιτέλους. Τα 8 κιλά τα χάνεις και αργότερα. Φάε κάτι τώρα, γιατί όταν μεγαλώσεις, δεν θα το επιτρέπει ο γιατρός.0 βαθμοί
-
4 ευρώ ένα στικάκι . ΤΣΑΜΠΑ για 64 γίγα. Μια χαρά ταχύτητα έχει , δεν κάνουμε benchmark για 4 ευρώ και ας έχει δίαυλο που λόγω των άλλων στοιχείων δεν τον εκμεταλλεύεται. Συμβαίνει σε όλα τα components. Από εκεί και πέρα το καλύτερο και το ταχύτερο είναι και το ακριβότερο. Πεινάμε. ακρίβεια, αισχροκέδρεια, ενοικια υψηλά. MONTAGE M MODX+ C++ AMIGA0 βαθμοί
-
Τις προαλλες ακουγα την προσφατη εμφανιση της Alice Sara Ott στο NPR Tiny Desk, ωραια επιλογη κομματιων :)0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
Τα kingston τσ DT τα 64 τα. EXODIA ρε παιδιά, δείτε τα στο skroutz, τόσο έχουν. Είμαι σε μεσημεριανό γεύμα στο Κολωνάκι τώρα, δεν μπορώ να ποσταρω λινκ από το κινητό να παιδεύομαι.0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
Να μάθετε να μην μπλέκετε με όσους έχουν δύο ονόματα σαν τον Ρίμσκυ Κορσακώφ. Οι άλλοι είναι οι Σμιθ Γουέσον και Άλτς Χάιμερ.0 βαθμοί
-
το έβαλα και στο απλό νήμα, αλλά εδώ καλύτερα ως κινηματογραφικό. Είναι μια περαστική μόνο σκηνή στην Οδύσεια του Διαστήματος, που το θέμα είναι ο πιλότος του δελτίου ειδήσεων που παρακολουθεί ο Φρανκ ή ο Ντειβ δεν θυμάμαι.... παρακάτω ένα άλλο βίντεο το πιό κοντινό που βρήκα για να μην ψάχνω. Γύρω στο 1.500 βαθμοί
-
ήταν ίσως η πρώτη μουσική που άκουσα στο σπίτι. μαζί με τα άλλα της εικόνας ήταν οι κλασσικοί δίσκοι του πατέρα μου, μια μικρή κλασική δισκοθήκη που εμπλουτίστηκε σιγά σιγά, χωρίς όμως να μην υπάρχουν τα δείγματα άλλης μουσικής από Elvis έως Xavier Cougat και Erroll Garner..... Όμως η Σεχραζάντ ήταν το πρώτο ερέθισμα. Οι δίσκοι που βλέπετε έχουν ηλικία μεγαλύτερη από μένα. Ο πατέρας μου ήταν λάτρης του βιολιού και θυμάμαι την ιστορία που μου έλεγε ότι όταν πολεμούσε στο Βίτσι, γυρνώντας μετά από μια δύσκολη αποστολή, άκουσε στο ράδιο το φινάλε της Σεχραζαντ και έβαλε τα κλάματα. Λίγα χρόνια αργότερα αγόρασε το δίσκο. Και λίγο μετά ήρθα εγώ. πρέπει να ήμουν 3 ή 4....0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
Τοσο καιρο ζω ενα ψεμμα. Μου ειχες πει πως το μπουζουκι το εκοψες στα 13....0 βαθμοί
-
Ναι βρε Κωστή, αν τα "παλαιότερα" σου δουλευαν με 2-4MB/s write και 10-20MB/s read, whoooopty doo, προφανως και σου φαινονται πιο γρηγορα...μου θέλεις και 64Gb, σε αυτή την τιμή, αν κάνεις καμια πλακα και πας να τα γεμισεις, θέλεις κανα δύο μέρες. Εκτός και αν τα πηρες απο την ΑΡΤΕΜΙΔΑ ή την ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ assούμε, οπότε πάσο, παιζει να είναι και USB 5.3 ναούμ...? Αλλα μην βλέπω USB 3.2 με 4 ευρώ γιατί ανταριάζομαι assούμε... Αντε τώρα φτιαξε κανα τοστάκι να φάς, δώσε και κανα virus στον αγαπημένο σου Defender...δώστο του στο στόμα έτσι? Αλλιως δεν τα πιανει assουμε... ? Εσεις κοπανιστό...ο Κωστής που ειναι jet set, τον τρώει καπνιστό assούμε... ?0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
Και εγώ τις fw δεν τις αλλάζω στο μπάσο ποτέ (τις έχω 15 χρόνια νομίζω) ενώ στην κιθάρα αλλάζω μόνο τις plain Β + Ε δυο τρεις φορές το χρόνο. Στις rounwound όμως δεδομένου ότι τα lead parts τα παίζω κυρίως με καθαρό ήχο στις wound χορδές και αυτές χάνουν το twang μετά από λίγες ώρες παιξίματος , η συχνή αλλαγή είναι μονόδρομος, ευτυχώς έχω 5 tele οπότε όταν πεθάνουν οι χορδές στη μία πιάνω την άλλη ? και δεν αλλάζω όλη μέρα χορδές...στην ανάγκη αν όλες οι ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ μου κιθάρες (δηλαδή οι TELECASTER) μείνουν από χορδΑι πΓιανω και τις λοιπές κιθάρες "γκαρνταρόμπας" που έχω (strat, Rickenbacker etc) και οι οποίες σπάνια αγγίζονται0 βαθμοί
-
Ομοίως στην παιδική μου ηλικία αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο σαν άκουσμα0 βαθμοί
-
Μεγάλωσα με τον Ρωσικό πολιτισμό στο background. Ποίηση, λογοτεχνία, μουσική, you name it. Τελικά τα έφερε κάπως η ζωή και τον σπούδασα. Εκεί μέσα όμως υπήρχε μια τεράστια σκιά, κάτω από την οποία δεν ήθελα ζω, ούτε να προσπαθήσω να ξεπεράσω. Τράβηξα το δικό μου δρόμο, όσο πιο μακριά γινόταν. Τελικά είναι δύσκολο να αποβάλεις πράγματα που ήταν εκεί πριν από σένα. DNA; Επιρροές; Όπως θέλετε πείτε το. Πάντως δε με συγκινεί καμία μουσική σχολή περισσότερο από τη Σοβιετική και την προ-Σοβιετική (Ρομαντική).0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
αμαρτία ομολογούμενη ουκ έστιν.... Α οκ. Και εγώ τότε έτσι ήμουν..... προς ΣΤΙΓΜΗΝ ανησύχησα0 βαθμοί
-
Το μυστικό είναι ότι δεν βγήκα ποτέ εκτός ορίων, δεν πήρα ποτέ επιπλέον κιλά, κάνω 5-6 προπονήσεις τη βδομάδα με βάρη και διάφορα αερόβια και τρώω 5 μικρά γεύματα τη μέρα που όλα περιέχουν όλες τις διατροφικές ομάδες. Τρώω ελεύθερα γεύματα max μια φορά τη βδομάδα και συνήθως ειναι η μισή ποσότητα απο τη standard που βρίσκεις στα εστιατόρια. Επίσης πλέον σχεδόν απέχω απο το αλκοόλ. υ.γ Γενικά είμαι της άποψης ότι καλύτερα να φάω κάτι μια φορά το μήνα αλλά όπως πρέπει, παρά κάθε τρεις και λίγο μέτρια. Και η αντίληψη αυτή με ακολουθεί γενικά και σε πολλά πραγματα εκτός φαγητού.0 βαθμοί
-
Το αυγό είναι ένα υλικό πολύ ασταθές στη διάρκεια του χρόνου και επίσης η υφή του και οι ιδιότητές του είναι άμεσα ορατές ανάλογα με τη διατροφή και τις συνθήκες διαβίωσης της κότας. Τα αυγά ανάλογα τι τρώει η κότα είναι πιο σκούρα ή όχι, πιο σφιχτά τα ασπράδια ή όχι και όσο περνάνε οι μήνες και πλησιάζουμε το καλοκαίρι τα ασπράδια γινονται πιο νερουλά, οι κρόκοι πιο μικροί και με ασθενή χρώματα μέχρι που στις μεγάλες ζέστες οι κότες σταματάνε να κάνουν αυγά. Το πρώτο είναι ο λόγος που στη ζαχαροπλαστική επιμένουν σθενερά στο αυγό να είναι "ημέρας" αλλά και όσοι έχετε κάποιον που εκτρέφει κότες και παράγει αυγά θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει τεράστια διαφορά απο ακόμη και τα καλής ποιότητας αυγά του εμπορίου (αυτα που βγήκαν απο παραγωγικές μονάδες). Δε θέλω να σνομπάρω ιδεοληπτικά τους βιομηχανικούς παραγωγούς, που μερικοί κάνουν αξιοπρεπεστατη δουλεια, αλλά στη μαγιονέζα φερ ειπείν που πρόκειται για ένα γαλάκτωμα, ο γαλακτωματοποιητής είναι ο κρόκος και το έλαιο και το δεύτερο υγρό που θέλουμε να ενσωματώσουμε είναι το ξύδι. Στις δικές μου απόπειρες με τον κρόκο είχα παρατηρήσει πιο σφιχτή υφή και επειδή συχνά (βασικά πάντα) ανακατεύω τις μαγιονέζες με κάτι καυτερό που συχνά είναι σε πιο υγρή μορφή και αραιώνει ακόμα πιο πολύ, θέλω πολύ σφιχτή υφή. Αν τα αυγά σου είναι φρέσκα και έχουν σφιχτό ασπράδι ειναι οκ, αλλά θες παραπάνω κρόκο. Δηλαδή 1 αυγό + 2 κρόκους κλπ. Αλλά ο γενικά ο κρόκος με το λάδι είναι που πρέπει να αναμειχθούν για να δώσουν γαλάκτωμα. Αλλιώς κανονικά θα είχαμε αιώρημα γιατί ξύδι και κρόκος δεν αναμειγνύονται (αυτός είναι και ο λόγος που οι Γάλλοι στις vinaigrette βάζουν αναλογία 3/1 το λάδι προς το ξύδι και βγαίνει ένας τύπος γαλακτώματος που κρατά μερικές ώρες). Άμα σου βγαίνει όπως το θες είναι οκ ?0 βαθμοί
-
Δυστυχως οι πραγματικοί φούρνοι (δηλαδή αυτοί που παράγουν αρτο και αρτοπαρασκευάσματα και δεν ειναι πρατήρια) είναι πλεον λίγοι. Και απο αυτούς λιγότεροι είναι καλοί. Τεράστια κουβέντα το γιατί και μερίδιο ευθύνης έχει και η πολιτεία που έχει πριμοδοτήσει πολύ τα διαφορα καταστήματα που πουλάνε συσκευασμένα προιόντα ζύμης. Ειδικά την περίοδο της πανδημίας... Ειδικότερα τη στιγμή που το ψωμί είναι διατιμημένο (και πρέπει να είναι). Οι πραγματικοί φούρνοι φέρουν απ έξω σε διακριτό σημείο σχετική σήμανση απο την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, μπορεί και της νεοσυσταθείσας Ελληνικής Ένωσης Επιχειρήσεων Αρτοποιίας αλλά μερικές φορές και σήμανση απο κρατικούς φορείς όπως το Χημείο. Η σήμανση της ομοσπονδιας είναι αυτή παρακάτω. Παρεμπιπτόντως λίγο πριν αποφασίσω να ασχοληθώ με την αρτοποιία, είχα παραγγείλει σε φούρνο τα buns και μου τα φτιάξανε ΤΕΛΕΙΑ. Αυτά είναι αστεία για επαγγελματία αρτοποιό.0 βαθμοί
-
Ψωμάκια για Burger Yu Dane: 20γρ αλεύρι ΓΟΧ 60γρ γάλα 27ml νερό Ζύμη: 120γρ γάλα (30 βαθμοί C) 9gr ξηρή μαγια ή 27gr νωπή 320gr αλεύρι ΓΟΧ 7gr αλάτι 1 αυγό 42gr βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου To Yu dane είναι ένα μείγμα νερού, γάλακτος και άλευρου που όταν ζεσταθεί αναδευόμενο και φτάσει στους 65 βαθμούς προκαλεί στο άλευρο να παράγει γλουτένει και να ζελατινοποιηθεί. Αυτό προσθέτει υγρασία στη ζύμη και την κάνει πιο αφράτη και με αυξημένη υγρασία. Για την παρασκευή του ανακατεύουμε συνεχώς τα υλικά σε κατσαρολακι μέχρι να γινει σαν μπεσαμελ στην υφη. Μόλις γινει σβήνουμε και κατεβαζουμε απο τη φωτιά. Στο γάλα που είναι στους 30 βαθμούς προσθέτουμε τη μαγιά και μια, δύο κουταλιές αλεύρι και αφήνουμε σκεπασμένο να ενεργοποιηθεί (θα βγάλει φυσαλίδες στην επιφάνεια κανονικά ειδάλλως ο μύκητας είναι νεκρός). Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι καλά και σταδιακά το προσθέτουμε στο μείγμα γάλακτος και μαγιάς το Yu Dane και το αυγό ανακατεύοντας και ζυμώνοντας μέχρι να παρουμε σφιχτή ζύμη στη συέχεια προσθέτουμε το βούτυρο που έχει μαλακώσει και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να διπλασιαστεί. Στη συνέχεια αδειάζουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και κόβουμε τη ζύμη σε 6 μερίδες πλάθοντας σε μπάλες. Τοποθετούμε τα μπαλάκια μας ( ? ) σε ταψί με λαδόκολλα και σκεπάζουμε αφήνοντάς τα να διπλασιαστούν σχεδόν. Στη συνέχεια τα αλείφουμε με ένα μείγμα αυγού και γάλακτος και εαν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι, παπαρουνόσπορο, άλλους σπόρους κλπ. Ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν ρόδινο χρώμα και εσωτερική θερμοκρασία 99 βαθμούς (για τους ψαγμένους). Μόλις έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, μπορουν να διατηρηθούν στο ψυγείο μέσα σε πλαστική σακούλα καλά κλεισμένη για περίπου 5-6 μέρες.0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
Πωωωω ρε, δώσε πράμα στον λαό. Που είναι ο cos_dr που συνέχεια πεινάει?0 βαθμοί
-
0 βαθμοί
-
Εδω κ καποιες μερες επανηλθα στην... κανονικοτητα. Ξεφορτωθηκα το (αποτυχημενο κ αποκαρδιωτικο ? για εμενα) πειραμα των 10-38 κ εβαλα πανω στη στρατ ενα balanced set 9-40 D'addario NYXL https://www.thomann.de/gr/daddario_nyxl0940bt.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjwsp6pBhCfARIsAD3GZuYtTGgMpFogRg7F4vw9b5Cx2AaN-esecuxDr6QZFphq1X_R5zGtSwsaAkPjEALw_wcB Το σετ ειναι απιστευτο σε στρατ. Εχει τη balanced αισθηση που ηθελα απο το 10-38 στα καντινια, αλλα οι τυλιχτες ειναι... κανονικες! Ειναι ακριβο μεν, πολυ νωρις δε για να πω αν εχουν την αντοχη στο χρονο κ κρατανε τη φρεσκαδουρα παραπανω (γι'αυτο υποτιθεται το πληρωνεις παραπανω αυτο το σετ). Απο αισθηση ομως ειναι σουπερ. Ειναι οτι φανταζομουν οτι θα ειναι οι 10-38 αλλα οι μπασες του με απογοητευσαν.0 βαθμοί
-
Και με vintage στρατ ε? :) Να δεις που μάλλον το καλώδιο έκανε όλη τη δουλειά. :) (Το ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που ονομάζουμε "fender combo" δεν είναι στην πεπατημένη "συνταγή" για high gain ήχο, οπότε ας μην γράφουμε υπερβολές).0 βαθμοί
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+03:00