Πίνακας συμμετοχής
Δημοφιλές περιεχόμενο
Προβολή δημοσφιλέστερου περιεχομένου σε 02/19/21 σε όλα
-
9 βαθμοί
-
Υποπτευομουν για καιρο οτι η γυναικα μου εχει φτιαξει ψευτικο λογαριασμο στο νοιζ, για να με παρακολουθει, αλλα δεν υποπτευομουν το nick @alex raptakis. Λογικο, βεβαια, καθως εχει κατι μακρινους συγγενεις, Ραπτακηδες. Μονο εκεινη θα εβαζε 3 στα 3 απο Ρουβα. Μωρο μου, αυτο που εγραψα χθες οτι θελω νεα κιθαρα, το ειπα σε στιγμη αδυναμιας... Δεν θα το ξανακανω....6 βαθμοί
-
Ότι πρόλαβα να φωτογραφίσω... Να έχεις φάει τη ζωή σου για να γίνεις μάγειρας της προκοπής και να έχεις την οικογένεια να σου ζητά επίμονα "μακαρόνια με σάλτσα " γιατι ειναι το "καλυτερο φαί σου μπαμπα" ? Συνταγη για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μακαροναδα σε 15 λεπτα. Σε ελαιολαδο και σε ΠΟΛΥ χαμηλη φωτια τσιγαριζουμε για 2 λεπτα μια κουταλια πολτο σκορδου,1 γεματη κουταλια της σουπας πελτε,μπουκοβο καυτερο ( ο μικρος θελει μπουκοβο με σαλτσα και οχι σαλτσα με μπουκοβο οποτε εγω βαζω μια κουταλια του γλυκου σχεδον) και 3 ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ (το απαραιτητο για να απογειωθει η συνταγη) . Προσθετουμε μιση κουπα βραστο νερο και μολις αρχισει να κοχλαζει ανακατευουμε καλα "σπαζοντας" και λοιωνοντας τις αντζουγιες και μετα προσθετουμε ενα κουτι πασάτα (ή φρεσκιες ντοματες στον τριφτη αν ειναι καλοκαιρι και εχουμε πολυ ωριμες ντοματες αλλα εγω βαριεμαι και παντα χρησιμοποιω "ντοματες στον τριφτη σε κουτι" ) Σιγοβραζουμε για 15 λεπτα,βασικα για οσο κανει να βρασει το νερο για τα μακαρονια και για οσο βραζουν τα μακαρονια.. Ολα τα ζυμαρικα κανουν αλλα οι πενες ταιριαζουν καλυτερα κατα τη γνωμη μου....τις βραζουμε σε μπολικο ΚΑΛΑ αλαστισμενο νερο για 10 λεπτα και στα τελευταια 2 παίρνουμε 3-4 κουταλιες της σουπας απο το νερο τους και τον προσθετουμε στη σαλτσα που βραζει για να δεσει ακομα καλυτερα... Στραγγίζουμε τα ζυμαρικα ,βαζουμε την σαλτσα στην κατσαρολα που τα βρασαμε και ριχνουμε τα μακαρονια ΜΕΣΑ στη σαλτσα (ΠΟΤΕ την σαλτσα πανω απο τα μακαρονια στο πιατο,κριμα ειναι)..ανακατευουμε καλα και ετοιμο.5 βαθμοί
-
5 βαθμοί
-
+1! Το καρυ σηκωνει πολυ ψαξιμο, μιας και δεν ειναι οσο συγκεκριμενο οσο νομιζει πολυς κοσμος. Ειναι μειγμα μπαχαρικων και ως εκ τουτου μπορει να διαφερει τρομερα απο περιοχη σε περιοχη , ακομα και οταν μιλαμε για την τυπικη σκονη - δεν αποτελει αλεσμα ενος συγκεκριμενου μπαχαρικου αλλα πολλων. Οταν πιασεις τα curry pastes δε, εκει γινεται ο κακος χαμος! Στην Ινδια παιζει το καθε σπιτι να εχει και καμια ντουζινα δικες του συνταγες για curry (μιλαω παντα για το ιδιο το spice mix ή εστω το paste που αποτελει την βαση, οχι για πιατα/φαγητα curry που μπορει να το χρησιμοποιουν). Απο τους πιο συνηθισμενους τυπους ειναι το Madras curry και το Garam Masala. Θα τα απλοποιησω τωρα τραγικα αλλα μπορεις να σκεφτεις το Madras σαν το πιο τυπικο eastern curry με σχετικα πιο εντονες νοτες απο ginger και chilli ενω το Garam Masala φερνει πιο πολυ σε μεσανατολιτικες γευσεις με πιο εντονο καρδαμο και κυμινο, και συνηθως δεν καιει ιδιαιτερα (ισως και καθολου). Παρεμφερες με το Garam Masala ειναι και το Ras El Hanout, που θα το βρεις στη Μεση Ανατολη και τη Βορεια Αφρικη. Στην Καραιβικη παλι χρησιμοποιουν δικο τους curry που συνηθως εχει πολυ πιο εντονες νοτες κανελλας και μοσχοκαρυδου, ειναι εξαιρετικο αλλα ισως πιο δυσκολο να το βρεις. Οι Ταυλανδοι χρησιμοποιουν curry pastes, με τα πιο τυπικα το πρασινο και το κοκκινο - αυτα ειναι ουστιαστα mix απο dried spices και φρεσκα υλικα. Ειναι πολυ πιο φλωραλ (sic) με εντονο το ginger, το galangal και το lemongrass - ειναι επισης συχνα ΠΟΛΥ spicy, δεν αστειευονται. Οι Ιαπωνες (και ενιοτε και οι κινεζοι) χρησιμοποιουν το curry πολυ σε μορφη roux, που εχει παγωσει σε μπλοκ σαν σοκολατα οπως ειπε ο SF. Αυτο ειναι ουσιαστικα λαδι με αλευρι (roux) και curry spices οποτε το προσθετεις σε νερο/ζωμο και με το που διαλυθει πηζει/χυλωνει. Προσωπικα το λατρευω και ειναι ισως η αγαπημενη μου μορφη curry. Το εμαθα και στους δικους μου και παιζει να το φτιαχνουν και πιο συχνα απο μενα πλεον. Παραδειγμα πχ για japanese curry σχετικα απλο με λιγα μερακλιδηκα touches: Το ωραιο με ολα αυτα ειναι οτι μπορει να θελουν λιγο ψαξιμο για να τα βρεις (ισως να μην τα εχει το μινιμαρκετ της γειτονιας ?) αλλα κατα τα αλλα δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο κοστος, ειναι pantry goods και κρατανε καιρο - με ενα βαζακι thai curry paste παιζει να φτιαξεις και 5-6 κατσαρολες φαι. Γεμιστε τα ντουλαπια!5 βαθμοί
-
Οπως ίσως πήρατε μυρωδιά, η κουβέντα πλέον γίνεται στο Epicure club. Για τους λάτρεις του καλού φαγητού και ποτού. Τους Επικούρειους. Cheers! Δεν αλλάζει τίποτα στην κουβέντα απλά μαζευόμαστε οι ενδιαφερόμενοι.3 βαθμοί
-
3 βαθμοί
-
Δεν μπορει να περιοριστει στα τρια αλλα τελοσπαντων ....Τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...(αντε βαζω και δυο μπονους....)3 βαθμοί
-
γενικά δεν ασχολείσαι εσύ με latencies ούτε τις "ταιριάζεις". Δηλώνεις την κάρτα στο πρόγραμμα και αυτό υπολογίζει για τα buffers που διαλέγεις πόσο latency συνολικά θα βγεί και αν αυτό σε ικανοποιεί προχωράς3 βαθμοί
-
3 βαθμοί
-
2 βαθμοί
-
Ωραίες αυτές οι πληροφορίες για τα Κάρυ - είστε άπαιχτοι Για αύριο Προάριστο Καγιανάς με φρέσκο ψωμί Μεσημέρι με τους συνήθεις δυο φίλους και αδερφούς - ψιλοκομμένο μαρούλι με υπέρβολικά μεγάλη ποσότητα από φρέσκα κρεμμυδάκια - λάδι αλάτι ξύδι Ένα πυρέξ παστίτσιο με Syrah Κιαπέ ρούμι και καπνά ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΚΕΝΟΝΙΑ2 βαθμοί
-
Νοσταλγικό. Ωραία μελωδία .Μεγάλη βελτίωση σε πολλά ...2 βαθμοί
-
Το τρία είναι απελπιστικά ανεπαρκές νούμερο, ενδεικτικά:2 βαθμοί
-
Πολυ ωραιο το αποτελεσμα μονο μια μικρη συμβουλη για τα φωνητικα που ισως να τη γνωριζετε ηδη.Οταν πας ψηλα και νιωθεις να μπουκωνει η φωνη σου δοκιμασε να σηκωνεις το κεφαλι πανω και να ανοιγεις το στομα πιο πολυ στις καταληξεις.Αξιοπρεπεστατη ερμηνεια παντος2 βαθμοί
-
2 βαθμοί
-
2 βαθμοί
-
2 βαθμοί
-
Κανονικά πρέπει να κάνεις πάντα εγκατάσταση τα πάντα x64, εφόσον υπάρχουν. Μπορείς να τρέξεις x32 αλλά ίσως να έχεις περιορισμούς στο performance.2 βαθμοί
-
2 βαθμοί
-
seconds καθυστέρησης (delay) = αριθμός δειγμάτων (samples) / συχνότητα δειγματοληψίας (sampling rate) Π.χ. 128 / 44100 = 0,0029 secs = 2,9 milliseconds Γενικά προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καθυστέρηση που, όμως, να μην την αντιλαμβανόμαστε και να μην μας προβληματίζει.. Έτσι διευκολύνουμε πολύ το σύστημα και το λογισμικό να λειτουργήσει άνετα χωρίς να έχουμε και εμείς λειτουργικό πρόβλημα στην επεξεργασία της μουσικής.2 βαθμοί
-
Χωρις γλυκάνισο και πριν τις δώδεκα; Σε θερισε αδερφέ μου2 βαθμοί
-
Ειναι must....ασε που το ΚΥΜΙΝΟ που περιεχει σε μεγαλες ποσοτητες (και το οποιο ειναι φυσικα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για ΟΛΑ τα οσπρια)ειναι και antiKLanin agent.....?2 βαθμοί
-
Το κοστούμι είναι ραμμένο έτσι ώστε καταρχήν να κολακεύει το σώμα, ακόμα και στραβοχυμένος να είναι κάποιος . Φαρδαίνει τους ώμους , στενεύει τη μέση.......και μακραίνει τα πόδια. Ένα καλοραμμένο κοστούμι. Δεν λέω να πάμε να ραβόμαστε στην savile raw βέβαια. Πλέον ετοιματζίδικες φθηνές εταιρείες αντιγράφουν πατρόν και βγάζουν καλές γραμμές......με τα πανιά τους βέβαια να υστερούν....αλλά οκ, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αν διαλέξεις το σωστό πάνω -κάτω νούμερο (όχι 2 νούμερα μεγαλύτερο ή 2 μικρότερο) ....μπορείς με μικροεπεμβάσεις σε κάποιον ράφτη να το φέρεις πάνω σου.....σαν να ράφτηκε για εσένα. Μετά φόρα το στο σπίτι, σαν πιτζάμα.....να το συνηθίσεις......να μην το φοβάσαι να το τσαλακώσεις.....να του συμπεριφέρεσαι σαν φόρμα......να το κάνεις δικό σου. Να φαίνεσαι και να είσαι , άνετος μέσα σε αυτό. Να βρεις όσο το δυνατόν άνετα και φυσικά υφάσματα (υπάρχουν και φθηνά) , άλλη άνεση έχει το μαλλί , άλλη το βισκόζ....τι να κάνουμε. Το ίδιο και τα παπούτσια. Εκεί θέλει προσοχή........γιατί μπορεί να καταστρέψεις τα πόδια σου. Εκεί ίσως θέλει να ξοδέψεις λίγα παραπάνω , για ΑΝΕΤΑ και ΜΑΛΑΚΑ δέρματα.....που δεν θα σου μαμήσουν τα πέλματα και δεν θα σου βγάλουν κότσια από όλες τις πλευρές. Όπως και η μουσική , η κιθάρα....το πιάνο....η ηχοληψία.....η μαγειρικη είναι τέχνη, το ίδιο είναι και το ντύσιμο. Θέλει ψάξιμο....μελέτη.....δοκιμές....λάθη ....για να μάθεις.2 βαθμοί
-
Αυτό ακριβώς. Κάποια από αυτά τα μπαχαρικά, όπως τον κουρκουμά (που δίνει και το χαρακτηριστικό χρώμα στο κάρυ), τα βάζω παντού. Αλλά με τις fuck-yes, και μάλιστα στην κλασσική ελληνική συνταγή, δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανε τέτοια διαφορά. Προτρέπω όσους δεν το έχουν χρησιμοποιήσει σε αυτή την συνταγή να το κάνουν, και θα πάθουν πλάκα.2 βαθμοί
-
Σήμερα έχω fuck-yes, with a twist (σπυρωτές, πηγμένες στο κάρυ) με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και κουνουπίδι. Πάντα στο γνωστό κατσαρόλι που χρησιμοποιώ για πιάτο σε τέτοια φαγητά. Από όταν ανακάλυψα τι κάνει το κάρυ στην κλασσική συνταγή για fuck-yes, δεν μπορώ χωρίς αυτό πια. Πραγματικά είναι άλλο φαγητό, δεν υπερβάλλω. Καλή η δάφνη και το σκορδάκι, αλλά σαν το κάρυ δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μου αρέσει να τις κάνω σπυρωτές (με τις σούπες δεν τα πάω καλά), και να τις συνοδεύω με διάφορα. Και ο κράσος πάλι θα είναι αρκετός, μαζί με τον φέτο, και ο κουνούπιδος (που συνοδεύει τις fuck-yes) θα συνοδευτεί επίσης με τζάτζικο.2 βαθμοί
-
Καλησπέρα φίλοι. Δε μπόρεσα να αντισταθώ... και έκανα δίκη μου για ένα αρκετά εξευτελιστικό ποσο την εν λόγω κιθάρα. Φαίνεται το έχει η μοιρα μου να επενδύω σε κακοποιημένα όργανα. Για ακόμη μια φορά μιλάμε για κιθάρα που ανήκε σε μακαρίτη, υπέστην κάταγμα κεφαλής και επισκευάστηκε (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο από συνεργειατζη). Ο φίλος μου ο Βάιος για ακόμη μια φορά θα αναλάβει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Παιδιά σας παρακαλώ μη γελάσετε με τις φωτογραφίες... απο αύριο ξεκινάμε την επισκευή1 βαθμός
-
Είδα πως έχουν μαζευτεί αρκετά νέα κομμάτια στο music section που δεν έχω ακούσει και ξεκίνησα από αυτό. Το άκουσα πολλές φορές γιατί μου άρεσε πάρα πολύ. Εξαιρετική ενορχήστρωση, πλούσια μελωδικά και σε αρμονικό progression και εναλλαγές, πολύ ευχάριστη και εξαιρετική, θεαματική εκτέλεση. Κάποιες βελτιώσεις παραγωγικά που αναφέρθηκαν και από τους άλλους φίλους θα μπορούσαν να γίνουν για το τέλειο αλλά και έτσι είναι μια χαρά, ακούγεται πολύ ευχάριστα ακριβώς γιατί η ενορχήστρωση είναι πάρα πολύ καλή. Πολύ ωραία και τα θέματα στα πλήκτρα/πλάτες, το κομμάτι βγάζει την ωριμότητα και την εμπειρία του δημιουργού σε όλα τα επίπεδα. Αυτό βγαίνει εξάλλου σε όλα τα κομμάτια που έχεις παραθέσει και έτσι κατατάσσεσαι νομίζω μοιραία στους καλύτερους μουσικούς που συμμετέχουν σε αυτή την τρελή παρέα του noiz και έχουμε το προνόμιο να γνωρίζουμε και να ακούμε και νομίζω πως αυτό είναι αποδεκτό κατά γενική ομολογία. Μπράβο κύριε Δημήτρη και πάντα τέτοια!!!!!!!1 βαθμός
-
Πολύ ωραίο Δημήτρη, μπράβο και από εμένα. Οι αλλαγές εμένα μου άρεσαν όπως και το μπάσο.1 βαθμός
-
Δημήτρη καιρός ήταν . Ανέβασες και εσύ και μάλιστα καλό. Εμένα μου άρεσε και η αλλαγή .Το ταμπούρο στήν αρχή δεν άρεσε , μετά είναι οκ. Στα πλήκτρα μας.....χτυπάς το μεροκάματο! Καλός. Πολλά στοιχεία και πολλές επιρροές δείγμα πολλών διαφορετικών ακουσμάτων.1 βαθμός
-
1 βαθμός
-
1 βαθμός
-
1 βαθμός
-
Παπαζογλου-Φυσηξε ο Βαρδάρης Παυλος - ηρωίνη Παπακωνσταντινου-δεν υπαρχω1 βαθμός
-
Ευχαριστω Πανο. Δεν το γνωριζα αυτο. Θα το δοκιμασω στο επομενο.1 βαθμός
-
1 βαθμός
-
οι εσωτερικοί οδηγοί του cubase nuendo έχουν τεράστιο latency. Ανάλογα με την ισχύ του υπολογιστή μια εξωτερική αξιόλογη κάρτα θα σου δώσει σίγουρα κάτω από 20 και κάτω από 10 που χρειάζεται για να παίζεις ζωντανά. Για μείξη μπορείς και με πάνω από 30-401 βαθμός
-
Στίχος - Σύνθεση δικά μου . Φωνητικά - κιθάρες ο Γιώργος Κουρμούλης . (Έγινε μια μικρή τροποποίηση στα φωνητικά) Θα τραγουδώ Μια αρμαθιά του νου σου τα κλειδιά της νύχτας μυστικά κρατούσα μια φορά. Στ' ανοιχτά στα πέλαγα τ' αγνά σε μέρη μακρινά ταξίδευα μ' αυτά. Κι ήταν εικόνες γυμνές , ήταν αλήθειες βουβές. Σαν της ζωής τις χαρές, που είναι λίγες στιγμές. Μαγικές, στιγμές μοναδικές, χρυσές σταλαγματιές, σ' αγιάτρευτες πληγές, της καρδιάς, που κρατάς. Να μ' αγαπάς , θα 'μαι κοντά σου όπου κι αν πας θα ' σαι τ' αγέρι μου το αλμυρό σαν καλοκαίρι χαρωπό σου τραγουδώ ξανά δυνατά για να μ' ακούσεις να ρθεις κοντά, για να μ' ακούσεις να 'ρθεις ξανά, θα τραγουδώ.. Καλή ακρόαση !1 βαθμός
-
μάλλον αυτα τα τρία πολύ διάσημα και εικονικά άσματα, οι συγκεκριμένες εκτελέσεις και σίγουρα το μινόρε πρώτο ως μιά από τις πιο ανατριχιαστικές ερμηνείες/ηχοχρώματος που έχω ακούσει ποτέ μου ανεξαιρέτως ειδών1 βαθμός
-
δεν πρόλαβα να ρωτήσω τους καλογέρους, η Μπρεντ Μεισον τελε θα συνεχίσει να βγαίνει ή πρέπει να την χτυπήσω τώρα?1 βαθμός
-
1 βαθμός
-
Γιαυτό παράτησα το ρεύμα στη μουσική. Ναι, το χρειάζομαι για να ακούσω μουσική αλλά ποτέ για να παίξω, στην αναγκη και με δυό κεριά το ίδιο βλέπω, το ίδιο παίζω, μαλλόν είμαι τυχερός που γουστάρω απίστευτα τον ακουστικό ήχο.1 βαθμός
-
@dimsonic@roberto30@gkourmoul1 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια ! Χαίρομαι που σας άρεσε ! Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τη συμβολή σου και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πάντα μέσα στα δικά μας ερασιτεχνικά πλαίσια.1 βαθμός
-
Οντως ,αλλωστε το κοστουμι δεν ειναι τιποτα αλλο απο την εξελιξη της,στρατιωτικης, ΣΤΟΛΗΣ (και ΟΛΕΣ οι στολες κολακευουν το σωμα ) +1000001 βαθμός
-
Να πάρεις να δοκιμάσεις και πράσινο κάρυ (paste) ταυλανδεζικο που είναι turbo pro αλλά και το πιο γλυκό ιαπωνικό (Αυτό που μοιάζει με μπάρες σοκολάτας), έχουν ενδιαφέρον.1 βαθμός
-
Πλακα πλακα αυτα τα εργαλεια ,αν και εφιαλτης στο καθαριΖμα & πρωταθλητες στην καπνιλα,κανουν το καλυτερο πΣησιμο...μετα τα καρβουνα φυσικα.1 βαθμός
-
1 βαθμός
Ο πίνακας επιτευγμάτων έχει ρυθμιστεί σε Athens/GMT+02:00