Shelter Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Συγχαρητήρια!! Κλασσική και ωραία στυλιστική επιλογή. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
WilliamSats Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μεγιές!!! Πολύ ωραίο τελεκαστεράκι, αυτό που μόυ άρεσε περισσότερο είναι ο mini humbucker, τον έχω ακούσει σε πολλές κιθάρες και πάντα είχε ξεχωριστό ήχο. Καλά παιξίματα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μεγιές!!! Πολύ ωραίο τελεκαστεράκι, αυτό που μόυ άρεσε περισσότερο είναι ο mini humbucker, τον έχω ακούσει σε πολλές κιθάρες και πάντα είχε ξεχωριστό ήχο. Καλά παιξίματα. Πλάκα - πλάκα Mini Hum μόνο σε Mahogany έχω..... Τρείς κιθάρες και οι τρείς παίζουν "αλλιώτικα" η καθε μιά τους. Ναι παίζει πολύ καλά. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
X-minor Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μπ-γιούτιφουλ!!! Με 'γειά και πάλι (αν και θα την προτιμούσα σ'ένα solid χρώμα). :)
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 πολυ εμορφη! ;D μονο η γεφυρα με χαλασε λιγο..... βαλε την κλασικοβιντατζιαρικι! :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 πολυ εμορφη! ;D μονο η γεφυρα με χαλασε λιγο..... βαλε την κλασικοβιντατζιαρικι! :P Το σκέφτηκα... αλλά δεν κάνει καλό στο Intonation.... ;) ;) ;) ;) ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση