studio54GR Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Tελικά έπεσε οξεία Customίτιδα???? Εγώ φτιάχνω μια tele για να σπάσει η Stratocasterίτιδα σπίτι (έχω ήδη τέσσερις πλέον). Φυσικά θα χρειαστώ τις γνώσεις των έμπειρων Telecαστεράδων..... Έχω επιλέξει και περιμένω: Ελπίζω με την βοήθεια του Θεού να τα καταφέρω..... Για το σώμα έχω μερικές επιφυλάξεις αλλά θα δούμε.... Η δική σας άποψη? Τελευταία πινελιά...... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 http://stores.ebay.com/Pro-Guitar-Shop_W0QQsspagenameZL2222QQtZkm Φοβερός ο τυπάς. Κόστισαν 190$ (με τα ταχυδρομικά) 130 Ευρω... Μιλάμε για καθαρά Vintage κατάσταση..... έπαθα πλάκα με την συσκευασία και ελπίζω να πάθω το ίδιο όταν τους ακούσω. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 τα νερά στην ταστιέρα είναι φοβερά! επίσης παρατήρησα ότι το pickguard που παρήγγειλες είναι για διπλό στη γέφυρα, ενώ το σώμα σου είναι για μόνο bridge μαγνήτη.... κάνω λάθος; κατά τ 'άλλα δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος για τελε και λοιπά.... Βass is a state of mind...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 μοναδικη ενσταση.........ο λαιμος...............Οχι καθεαυτος ο λαιμος αλλα τα οχι τοσο ομορφα tuners και αυτο το 90's (μετεπειτα mexico) fender logo....... 2 things are infinite:the universe&human stupidity
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 επίσης παρατήρησα ότι το pickguard που παρήγγειλες είναι για διπλό στη γέφυρα, ενώ το σώμα σου είναι για μόνο bridge μαγνήτη.... κάνω λάθος; κανεις λαθος! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ κλειδιά Vintage ήθελα.... αλλά τα είχε πάνω και είπα να μην ξοδευτώ... 150 Eura με τα ταχυδρομικά.... Έτσι όπως πάμε.... ας ελπίσουμε ότι θα παίζει καλύτερα από Baja.... Διότι αλλιώς πιαστήκαμε κώτσοι. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
theopas Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 nice buy...τα νερα στην ταστιερα οντως πολυ ωραια...και το ξύλο επίσης!!καλη συναρμολόγηση! Φέντερ σε Λέο...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Έτσι όπως πάμε.... ας ελπίσουμε ότι θα παίζει καλύτερα από Baja.... Διότι αλλιώς πιαστήκαμε κώτσοι. ποσο κοστισαν τα υλικα συνολικα??
deadendmind Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δυστυχως φιλε μου, θα σου πω τα δυσαρεστα. Το routing που εχει το σωμα που παρηγγειλες ειναι διαφορετικο με το routing του pickguard που διαλεξες... Θα χεις τρεχαματα με σκαψιματα...
deadendmind Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 ...και το χειροτερο σεναριο, ειναι να σου αφηνει τρυπα το ηδη υπαρχον routing, οταν μπει πανω το pickguard...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση