Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

στο 1.41 εχεις μια παραφωνιουλα  ::)  αλλα ολα καλα    ;D......ο ηχος της κιθαρας ειναι αξιοπρεπης.....τι χρησιμοποιεις....? αν επιτρεπεται...? παντως καλη προσπαθεια και χωρις πολλα φρου-φρου και πολυλογιες...

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

Εμένα γιατί αυτή η παραφωνία μου άρεσε πάρα πολυ? Ειλικρινά τώρα. Είχε κάτι το ανατολέ μέσα στην πρασινίλα της.

αφου ειπαμε το'χεις εσυ την ousak....τα ιδια θα λεμε.....? ;D ;D ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

Εμένα γιατί αυτή η παραφωνία μου άρεσε πάρα πολυ? Ειλικρινά τώρα. Είχε κάτι το ανατολέ μέσα στην πρασινίλα της.

Κατι ξερει ο Larry Carlton που το κανει επίτηδες....

Δημοσιευμένο

Τιποτα παντως δεν ηταν "πρασινο" σ'εκεινο το σημειο...απλα δεν ηταν καθολου "bluesy"....η σειρα νοτων(σε μορφη βαθμιδων της κλιμακας) που παιχτηκαν ηταν :5η - υφεση5η - μινορε3η- υφεση5η -μινορε3η- τονικη...Το γεγονος οτι ακουστηκε το συγκεκριμενο τριημιτονιο (υφεση5η - μινορε3η) το εκανε "ανατολιτικο"....αν αναμεσα τους ειχε ακουστει και η "τεταρτη" θα ειχε ακουστει "blues"...

Δημοσιευμένο

Τιποτα παντως δεν ηταν "πρασινο" σ'εκεινο το σημειο...απλα δεν ηταν καθολου "bluesy"....η σειρα νοτων(σε μορφη βαθμιδων της κλιμακας) που παιχτηκαν ηταν :5η - υφεση5η - μινορε3η- υφεση5η -μινορε3η- τονικη...Το γεγονος οτι ακουστηκε το συγκεκριμενο τριημιτονιο (υφεση5η - μινορε3η) το εκανε "ανατολιτικο"....αν αναμεσα τους ειχε ακουστει και η "τεταρτη" θα ειχε ακουστει "blues"...

Αυτό ακριβως.  :P :P ;D

Δημοσιευμένο

Πολύ καλή η προσπάθεια.

Θέλει δουλειά το βιμπράτο σου...

Έχω δύο λέξεις για σένα: "Buddy Guy".

Η "παραφωνία" που λέμε θα ακουγόταν ωραία εκεί, αν φαινόταν ότι την έκανες επίτηδες.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...