IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Γνωρίζει κανείς πιο συνθεσάιζερ είναι αυτό που παίζει η κοπέλα στην φωτογραφία; ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Για φαντάσου... η πρώτη μου σκέψη ήταν ένα παλιό Dave Smith (δλδ SC). Κοιτάω φωτό και βλέπω ότι δεν ήταν αυτό. Μετά η δεύτερη σκέψη ήταν τα παλιά Οberheim. Κοιτάω τις φωτό και δεν μου έκαναν κλικ. Κοίτα που έκανα λάθος... well done! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω ότι είναι το OB-Xa. Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Διόρθωση: είναι οπωσδήποτε το OB-Xa. Mea Culpa
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Διόρθωση: είναι οπωσδήποτε το OB-Xa. Σίγουρα είναι oberheim αλλά πως κατάλαβες πως είναι το OB-Xa ??? ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Εκεί που βρίσκεται το δεξί χέρι της κοπέλας (αν είναι κοπέλα), μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι εκτός από το λογότυπο της Oberheim, υπάρχει γραμμένο και κάτι ακόμη, αριστερότερα του Oberheim. Βεβαίως δεν διαβάζεται, αλλά αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά. ;) Mea Culpa
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 ουτε σε αυτο γραφει κατι επανω εκει.. κανα αυτοκολλητο θα κολλησε η τυπισσα, χεχε.. εντωμεταξυ, ποιο γκρουπ ειναι αυτο???
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 ονειρο ειναι παντως το ρημαδι το oberheim!!! οποιο κι αν ειν'αυτο!! αγορασα ενα plugin για pc, απο την sonic projects, op-x λεγεται και μπορω να πω οτι ο ηχος του για vst ειναι απλα απιστευτος!!! και πραγματικα ξεγελαει τ αυτια, νομιζεις οτι ακους the real thing.. 8) προτεινομενο σε οσους θελουν τον αυθεντικο ηχο (στο περιπου), αλλα δεν μπορουνε να διαθεσουνε 2000 ε για μεταχειρισμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση