tenzz Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Αν είχε γυναίκες στο noiz δεν θα ήταν "music technology online"αλλά "hondos center online" xexexe :lol: LOlOlOlloLOOlOLLoOlolloO :lol: :lol: :lol:
trolley Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά... για την ιστορία να πω ότι διαφωνώ με το θέμα αυτού του thread, αλλά πολύ περισσότερο διαφωνώ με τα σεξιστικά σχόλια που αναφέρθηκαν σε μερικές περιπτώσεις. Το ξέρω ότι είναι κυρίως για την πλάκα, αλλά νομίζω ότι μας εκθέτουν. Αυτά. Mea Culpa
tenzz Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Οι αποψεις μου για τις γυναικες δεν εχουν σχεση με το χιουμορ μου.Οπως μερικες φορες αυτοσατιριζομαι και γελαω με τον εαυτο μου ετσι μερικες φορες γελαω και με τις γυναικες.Αλλο που το κλασμα αντρες-μουσικοι/γυναικες-μουσικοι ειναι πολυ μεγαλυτερο απο τη μοναδα..... :roll: Και εννοειται οτι η ειρωνια ειναι κακο πραγμα αλλα δεν ειδα καμια προθεση :twisted:
trolley Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Αγαπητέ tenzz, το σχόλιο δεν ήταν για σένα, αλλά για όλους μας. Προσθέτω στην παρατήρησή σου ότι με τον εαυτό του ο καθένας μας μπορεί να γελάει όσο θέλει (αν και αμφιβάλω για το αν έχουμε την ειλικρίνεια ώστε να το κάνουμε). Με τους άλλους όμως; Εσύ τι θα έκανες αν έμπαινες σε ένα γυναικοκρατούμενο δικτυακό τόπο και έβλεπες σεξιστικά σχόλια για τους άντρες; Θα σου άρεσε; Οι "εκ' των υστέρων" δικαιολογίες ότι "αυτά έτσι τα λέμε, δεν μας εκφράζουν πραγματικά" θα σε κάλυπταν; Mea Culpa
gerasimos Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν, επειδή η κουβέντα αυτή θίγει αρκετό κόσμο σταματάει εδώ. Εκ της διαχειρήσεως, Γεράσιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις