Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Αν μπορει να εφαρμοστει κ εδω το 4 cables method οπως κ στο gt-8 ωστε να τα χωριζεις τα pre απο τα post fx σου θα ειναι οντως αξια δοκιμης...

επισης τα drive της οπως λεει κ στο site ειναι αναλογικα  ;)

-=Dream Within A Dream=-

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

πώς;; μήπως τα παραλένε ρε παιδιά;; τότε θα την  είχαν παρει όλοι...(λέω εγώ τώρα) 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δημοσιευμένο

πώς;; μήπως τα παραλένε ρε παιδιά;; τότε θα την  είχαν παρει όλοι...(λέω εγώ τώρα) 8)

τωρα γινεται η παρουσιαση της στο NAMM, ανοιξη κυκλοφορει  ;)

-=Dream Within A Dream=-

Δημοσιευμένο

για να μη μπερδευομαστε τα DRIVE της  TC ELECTRONIC ειναι αναλογικα ΟΧΙ της GT10 ....

ομως και της TC τα υπολοιπα εφε...ειναι ΨΥΧΡΑ και ΦΡΙΚΤΑ digital & το ολο μηχανημα βρωμαει...ΨΗΦΙΑΚΙΛΑ!!! ;D ;D :) :) :) :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

:o :o :o :o :o

χωρις να το εχεις ακουσει καν εβγαλες συμπερασμα?  ???

ξερεις κανενα τρικ που να βλεπεις πως ακουγεται πριν καν κυκλοφορησει?  :P

share it with us  ;D ;D

-=Dream Within A Dream=-

Δημοσιευμένο

για να μη μπερδευομαστε τα DRIVE της  TC ELECTRONIC ειναι αναλογικα ΟΧΙ της GT10 ....

ομως και της TC τα υπολοιπα εφε...ειναι ΨΥΧΡΑ και ΦΡΙΚΤΑ digital & το ολο μηχανημα βρωμαει...ΨΗΦΙΑΚΙΛΑ!!! ;D ;D :) :) :) :)

otι πεταλιερα εχω βαλει μπροστα απο ενισχυτες γενικα ολες δυστυχως σκατα μου ακουγονται.. :(

πολυυυυυ θα ηθελα και πολοιιιιι ακομα και εππαγγελματιες μουσικοι θα θελαν να υπαρχει μια και συμαζεμενη που να ακουγεται οπως 10 Κ Α Λ Α πεταλακια.

δυστυχως ομως ακομα δεν εχει βγει κατι τετοιο απο καποια εταιρια..(και δεν νομιζω οτι θα βγει και να κοστιζει κατω απο 1000 το λιγοτερο )

με εξαιρεση το g-system της tc το οποιο ομως ειναι μια τελειως αλλη ιστορια

αποψη μου ειναι 1 την φορα πεταλακι και καλο (λιγο υπομονη μεχρι να μαζεψεις 5-6 πεταλακια και μετα εισαι αρχοντας ;D!!)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...