alderbody Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 πω πω πως μεγαλωσε το θρεντ μου! και που να εβαζα και κανεναν "εμπρηστικο" τιτλο... εν κατακλειδι, ενα πραμα ισχυει: ο καθενας για την παρτη του, ή οπως λενε και οι Αμερικανοι "whatever rocks your boat"... btw, αν τελικα γινω κι εγω Teleπαιχτης λεω να παω απο warmoth και παλι... το αιμα νερο δε γινεται... ;) ;D wood matters
whiteNoise Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Ηλία, εσύ θα μπορούσες να το οργανώσεις, αλλά δυστυχώς είσαι Γιάννενα. Θα έφερνες και τη Gibson και θα στην πατούσαν κάτω όλα τα σκάφη της Epiphone και της Cort, για να μην πω οι θρυλικές σεταρισμένες Harley Benton (τείνουν να γίνουν οι επίσημες κιθάρες του noiz). Αλλά, ακόμη κι αν γινόταν αυτό, θα σε ένοιαζε; ;D ;D ;D Όχι βρε συ,η gibson βγάζει τις καλύτερες κιθάρες στον κόσμο. απλά έχω κάποιες μικρές ενστάσεις. >:( 1)στις studio και στις special πρέπει να δίνει Δώρο και ένα βαλιτσάκι εργαλεία και ενχειριδιο με οδηγίες για να γίνει επιτέλους σωστή δουλεία στα τάστα σε μια κιθάρα των 1500 Ευρώ περίπου ::) 2)Στις faded πάλι θα ήταν πολύ καλά αν έδινε σετακι και 5-6 γυαλόχαρτα 200αρια και 400αρια + ενα κομπρεσέρ, ενα πιστόλι βαφής και ένα λίτρο βερνικακι. :o και ο λογαριασμός του μπογιατζή στην gibson μέσο paypal φυσικά (2100 Ευρώ κάνει η κιθάρα στον Θωμά όποτε δεν ζητάω πολλά νομιζω :-*) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
fatalv Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Όχι βρε συ,η gibson βγάζει τις καλύτερες κιθάρες στον κόσμο. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!! ;D ;D ;DXAXAXAXAXA ;D ;D ;D ;D Tελικά έχεις πολύ πλάκα ρε Άσπρε Θόρυβε....χιχιχιχιχι,....ρε παναθεμα σε με εκανες και γελασες...δεν γελαγα ετσι από την Τετάρτη που έβλεπα Καραϊσκάκη....χιχιχιχιχι...(πλάκα κάνω αλλά τα γέλια για αυτό που είπες είναι αληθινά) 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
taq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Πάντως Κώστα στην δική μου την faded, δεν θέλω όσα λές στο 2. Παίζει και έτσι μιά χαρα... τώρα όσο αφορά τα entry lvl της Gibson τι να πω.... Να πάω πάλι στο άθλιο παράδειγμα των αυτοκινήτων δηλαδή και να πώ ότι και το Audi A4 ξεκινάει από 22500€ και σε αυτή την έκδοση δίνεται χωρίς ζάντες, ραδιοCD, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και κλιματισμό? Το ότι είναι τρισάθλιο από πλευράς εξοπλισμού όμως δεν το κατατάσεις (εγώ) στο επίπεδο λέμε τώρα ενός κορεάτικου που διαθέτει με τα μισά χρήματα ψησταριά, ειδικό εξοπλισμό BBQ, playstation 2, και ειδικές θήκες για τσίχλες... ότι πληρώνεις πάιρνεις... ακριβή η Audi??? Αξίζει 10000€ παραπάνω??? Ε! ότι γουστάρει ο καθένας.... και στην περίπτωση βέβαια των φτηνών Gibson η αλήθεια είναι και κάπου στην μέση. Καλά μοντέλα, κακά μοντέλα. μέτριες, κακές, άριστες όλες στο ίδιο τσουβάλι από τα 1500€ και κάτω. Όμως το καλύτερο Epiphone Korean Ταυράκι, Δεν θα ακουστεί, σαν το χειρότερο Gibson Ταυράκι.... τα χω δοκιμάσει χιλιάδες φορές.... και πίστεψέμε άλλο το δεν "παίζεται" και άλλο το δεν ακούγεται... Παρεπιπτώντως είχες ακούσει σπίτι μου και την CP 60s, και την Custom shop 1962, θυμάσαι που με την μία έλεγες ρε συ μα καλά η Μέξικο παίζει καλύτερα?? Με την δεύτερη όμως και λίγο πιό προσεκτικά?? Θυμάσαι που σχεδόν "τενεκέδιζε" μπροστά στον σαφώς πιό "γεμάτο" ήχο της Custom shop? και μένω μόνο στον ήχο..και που να είχαμε χρόνο να παίζαμε καμιά ώρα και βάλε... Εν γένει όμως πραγματικά συμφωνώ μαζί σου. Πολλές φορές δεν αξίζει κάν τον κόπο η αγορά ή η απόκτηση κάποιων πραγματικά υπερβολικά ακριβών κιθαρών. Μόνο σε ειδική περίπτωση που σου σπάνε τα νεύρα παίζοντας και ακούγοντας κάτι πραγματικά φτηνό, το οποίο ό,τι και να του έβαλες, έμεινε "φτηνό", ή γουστάρεις την χλίδα στο παίξιμο για Α, ή Β λόγους. Που να δεις και κυριολεκτώ, ....δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, τι ζημιά πάθαμε 5 άτομα όταν κάναμε "σκάτζα" μία Standard Gibson LP και μάλιστα αρκετά ακριβή σε σύγκριση με μία Vintage reissue 1958 Historic, και πάιξαμε μόνο 3 ακκόρντα και στις 2. Τώρα αν αξίζει δεν αξίζει τί να πώ... Αν ακούσεις μεμονομένα την standard LP θα πάθεις πλάκα!! Αν την βάλεις δίπλα στην άλλη την στέλνεις για πασατέμπο, και νομίζεις (εγώ) ότι έπαιξες με μία κανονική Gibson και με μία Εpiphone. In Fender Strat we trust!
whiteNoise Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Να πάω πάλι στο άθλιο παράδειγμα των αυτοκινήτων δηλαδή και να πώ ότι και το Audi A4 ξεκινάει από 22500€ και σε αυτή την έκδοση δίνεται χωρίς ζάντες, ραδιοCD, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και κλιματισμό? Το ότι είναι τρισάθλιο από πλευράς εξοπλισμού όμως δεν το κατατάσεις (εγώ) στο επίπεδο λέμε τώρα ενός κορεάτικου που διαθέτει με τα μισά χρήματα ψησταριά, ειδικό εξοπλισμό BBQ, playstation 2, και ειδικές θήκες για τσίχλες... όντως το παράδειγμα τον αυτοκίνητων είναι εντελώς άθλιο (και άστοχο να συμπληρώσω εγώ) ο λόγος? όχι δεν είναι καλύτερο ενα kia απο ενα audi επειδή στον βασικό του εξοπλισμό έχει clima ενω το audi δεν έχει. είναι δεκάδες ,ίσως και εκατοντάδες άλλοι λόγοι που το κατατάσσουν ως πολύ καλύτερο προϊών(το audi) δεν νομίζω να χρειάζεται να εξηγήσω φαντάζομαι. στις κιθάρες όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο πολύπλοκα και επιστημονικά όπως αναμφίβολα είναι σε ένα νέο μοντέλο της mercedes η οποία ΠΑΝΤΑ έχει κάτι νέο να προσφέρει, το οποίο για να πραγματοποιηθεί χρειάστηκαν χιλιάδες ώρες μελέτης και πειραματισμού απο καλοπληρωμένους επιστήμονες. για να ευθυμήσουμε και λίγο...για φαντάσου τα νέα μοντέλα της mercedes να έπαιρναν μπροστά με μανιβέλα όπως το 1905 και να τα πουλούσαν 60,000 Ευρώ... τότε ναι, η kia θα ήταν ο κυρίαρχος!! επειδή δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι(για να μην γίνομαι κουραστικος),έχω γράψει αναλυτικότατα σε προηγούμενο ποστ μου τι πιστεύω πως εχει σημασία σε μια κιθάρα και οταν μια κιθαρα με τοσο υψηλη τιμη δεν τα καλυπτει,μαλλον προκαλει την κακη κριτικη. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Στις faded πάλι θα ήταν πολύ καλά αν έδινε σετακι και 5-6 γυαλόχαρτα 200αρια και 400αρια + ενα κομπρεσέρ, ενα πιστόλι βαφής και ένα λίτρο βερνικακι. :o και ο λογαριασμός του μπογιατζή στην gibson μέσο paypal φυσικά (2100 Ευρώ κάνει η κιθάρα στον Θωμά όποτε δεν ζητάω πολλά νομιζω :-*) Ποια εννοείς ότι κάνει 2100 στο Θωμά; Ίσως να κατάλαβα λάθος αλλά αν εννοείς την Les Paul Standard Faded την έχει 1666 ενώ στο ολλανδικό www.maxguitarstore.com 1500. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
whiteNoise Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Ποια εννοείς ότι κάνει 2100 στο Θωμά; Ίσως να κατάλαβα λάθος αλλά αν εννοείς την Les Paul Standard Faded την έχει 1666 ενώ στο ολλανδικό www.maxguitarstore.com 1500. αν θυμαμαι καλα 2100 την ειχε πριν λιγο καιρο. αν παρεις τα εργαλεια απτο LIDL παλι φτανουν ;D ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
spy Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 ...την διαφορα μιας Fender am std με μια Eric Johnson??? :) :) Τώρα που μου το θύμισες, η Eric Johnson (που σύσσωμο το noiz πρότεινε στον spimav_z προ ημερών και καλά έκανε) είναι φτηνή κιθάρα ή κανένα φοβερό value for money; Επίσης, σύμφωνα με τα παραπάνω, αν η δοκιμή που έκανε στο Στόλλα ήταν blind-folded και αντί της EJ του έδιναν μία Squier + μαγνήτες, δεν θα καταλάβαινε διαφορά. Άρα ο φίλος μας πιάστηκε κορόιδο. Μου φαίνεται ότι την ακρίβεια όπου θέλουμε τη θυμόμαστε και όπου θέλουμε την ξεχνάμε... ::) ::) ::)
whiteNoise Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 ...την διαφορα μιας Fender am std με μια Eric Johnson??? :) :) Τώρα που μου το θύμισες, η Eric Johnson (που σύσσωμο το noiz πρότεινε στον spimav_z προ ημερών και καλά έκανε) είναι φτηνή κιθάρα ή κανένα φοβερό value for money; Επίσης, σύμφωνα με τα παραπάνω, αν η δοκιμή που έκανε στο Στόλλα ήταν blind-folded και αντί της EJ του έδιναν μία Squier + μαγνήτες, δεν θα καταλάβαινε διαφορά. Άρα ο φίλος μας πιάστηκε κορόιδο. Μου φαίνεται ότι την ακρίβεια όπου θέλουμε τη θυμόμαστε και όπου θέλουμε την ξεχνάμε... ::) ::) ::) αν εχεις 10 λεπτακια χρονο,ψαξε και βρες μου που ειπα πως οι squier εχουν ιδια ποιοτητα με τις eric johnson. θα με υποχρεωσεις... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
taq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2008 Να πάω πάλι στο άθλιο παράδειγμα των αυτοκινήτων δηλαδή και να πώ ότι και το Audi A4 ξεκινάει από 22500€ και σε αυτή την έκδοση δίνεται χωρίς ζάντες, ραδιοCD, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και κλιματισμό? Το ότι είναι τρισάθλιο από πλευράς εξοπλισμού όμως δεν το κατατάσεις (εγώ) στο επίπεδο λέμε τώρα ενός κορεάτικου που διαθέτει με τα μισά χρήματα ψησταριά, ειδικό εξοπλισμό BBQ, playstation 2, και ειδικές θήκες για τσίχλες... όντως το παράδειγμα τον αυτοκίνητων είναι εντελώς άθλιο (και άστοχο να συμπληρώσω εγώ) ο λόγος? όχι δεν είναι καλύτερο ενα kia απο ενα audi επειδή στον βασικό του εξοπλισμό έχει clima ενω το audi δεν έχει. είναι δεκάδες ,ίσως και εκατοντάδες άλλοι λόγοι που το κατατάσσουν ως πολύ καλύτερο προϊών(το audi) δεν νομίζω να χρειάζεται να εξηγήσω φαντάζομαι. στις κιθάρες όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο πολύπλοκα και επιστημονικά όπως αναμφίβολα είναι σε ένα νέο μοντέλο της mercedes η οποία ΠΑΝΤΑ έχει κάτι νέο να προσφέρει, το οποίο για να πραγματοποιηθεί χρειάστηκαν χιλιάδες ώρες μελέτης και πειραματισμού απο καλοπληρωμένους επιστήμονες. για να ευθυμήσουμε και λίγο...για φαντάσου τα νέα μοντέλα της mercedes να έπαιρναν μπροστά με μανιβέλα όπως το 1905 και να τα πουλούσαν 60,000 Ευρώ... τότε ναι, η kia θα ήταν ο κυρίαρχος!! επειδή δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι(για να μην γίνομαι κουραστικος),έχω γράψει αναλυτικότατα σε προηγούμενο ποστ μου τι πιστεύω πως εχει σημασία σε μια κιθάρα και οταν μια κιθαρα με τοσο υψηλη τιμη δεν τα καλυπτει,μαλλον προκαλει την κακη κριτικη. Ναι μπρέ τα ίδια λέμε, αλλά σου τονίζω με τα παραπάνω ότι είναι απόλυτα σχετικό τι εννοεις εσύ ή εγώ υψηλή τιμή. Αν εννοείς υψηλή τα 1000-1500 €, απλά η Gibson εκεί δίνει "σκουπίδια" (σχήμα λόγου) Γιατί από ότι πήρα χαμπάρι η Gibson μιά χαρά μας τα λέει από στανταρντ και άνω... οπότε δεν μιλάμε για 1000-1500€ όπου φρίτουμε στον ανταγωνισμό με πολύ καλύτερα πράγματα. Από κει και πάνω υπάρχει άλλος "Θεός"....και ευτυχώς ή δυστυχώς ... υπάρχει.. In Fender Strat we trust!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση