if_it_is Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Ίσως είναι λίγο τσιμπημένα τα micro cubes αλλά δεν έχω δεί τίποτα καλύτερο! εμένα με έχει βολέψει απίστευτα!! και επίσης ο 15 δεν έχει προσομοιώσεις αλλά κάτι δικά του metal distortion overdrive κτλ.. άρα δεν θα έχεις το brit combo...
oizgeorge Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Ίσως είναι λίγο τσιμπημένα τα micro cubes αλλά δεν έχω δεί τίποτα καλύτερο! εμένα με έχει βολέψει απίστευτα!! και επίσης ο 15 δεν έχει προσομοιώσεις αλλά κάτι δικά του metal distortion overdrive κτλ.. άρα δεν θα έχεις το brit combo... δεν με ενδιαφερει τοσο να εχει τα emulations αλλα να ειναι καλος για να παιζω στις διακοπες μου! γιατι τωρα ναι μεν παιρνω την κιθαρα μαζι μου, αλλα χωρις ενισχυτη δεν λεει!!!! 8) Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 παρε το micro cube,για σπιτι φτανει κ περισσευει η ενταση του.αν εχεις να διαθεσεις παραπανω λεφτα παρε το street cube... fender k agios o theos
oizgeorge Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 παρε το micro cube,για σπιτι φτανει κ περισσευει η ενταση του.αν εχεις να διαθεσεις παραπανω λεφτα παρε το street cube... ηταν μια ιδεα και αυτος γιατι εχει 2 ηχεια!! αλλα δεν ξερω!!! ::) Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 η καλητερη προταση πιστεψε με.ειναι κ πολυ ελαφρυ κιολας.αν κ εγω εχω το μικρο,για σπιτι ειναι σουπερ fender k agios o theos
if_it_is Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 υπάρχει και ο καινούριος Micro cube rx με 4x4 μεγάφωνα!! είναι και πιο φτηνός απ τον street!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση