Vredesbyrd Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Μια ερωτηση σχετικα με την bcrich beast it special edition.. Οταν το μπρατσο καταληγει στο σωμα της κιθαρας μου εχει καποιο υψος μικροτερο του pickguard σχεδον η μυτη μιας πενας.Αυτο ειναι φυσιολογικο η παρουσιαστηκε καποιο προβλημα???Αν υπαρχει προβλημα υπαρχει τροπος να το φτιαξω?? Οριστε και μια φωτογραφια (ειναι λιγο αθλια):
sotoman Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 στην φωτογραφια δεν φαινεται τίποτα προσπαθησε να βγάλεις καμια καλύτερη να καταλάβουμε τι λες ;)
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Αυτή η κιθάρα μάλλον δεν έχει pickguard. Κάτι άλλο εννοείς. Μπας και λες αυτό που έχει τους μαγνήτες (το πλαστικό κουτί; ). Αν ναι τότε δεν παίζει κανένα πρόβλημα. Αν μπορείς σήκωσε καλύτερη εικόνα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Sorry μαλακια μου για το pickguard... το κουτακι εννοουσα...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Η κλιση αυτη ειναι φυσιολογικη γιατι στην ibanez η κλιση ειναι παρα πολυ μικρη σχεδον καθολου
kultura Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Είναι θέμα trussrod... Στο headstock της κιθάρας σου (πίσω από το πρώτο τάστο) υπάρχει ένα άλεν, το οποίο πρέπει να γυρίσεις λίγο... Από τη μία μεριά θα εντείνει την καμπύλη αυτή, από την άλλη θα την ισιώσει... Αυτό σημαίνει σετάρισμα, όταν γίνεται κάτι σαν αυτό, να το διορθώνεις, για να παίξει καλύτερα... Η απόσταση των χορδών από την ταστιέρα λέγεται action... Εσύ πρέπει στη συγκεκριμένη περίπτωση να το μειώσεις....
Vrass Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Το truss rod δεν εχει καμία σχέση με αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία. Υποθέτω ότι είναι έτσι σχεδιασμένη η κιθάρα κανονικά. Παίζει καλα σε όλη την ταστιέρα? Αυτό έχει σημασία. Αμα δουλεύει και είσαι οκ άσ'το. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Δεν έχω ιδέα πως είναι η συγκεκριμένη κιθάρα αλλά μάλλον έχει δίκιο ο vrass. :)
kultura Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Sorry, μάλλον δεν έχω καταλάβει ακόμα τι εννοεί ο ποιητής στη φωτογραφία... Τε σπα, αν καταλάβω, θα ξαναεκφράσω γνώμη.....
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2008 Κανένα πρόβλημα δεν παίζει. Όλες οι beast έτσι είναι. Γιαυτό και σε ρώτησα αμέσως αν εννοείς το πλαστικό κουτάκι που περιβάλλει τους μαγνήτες. Πάντως ένα κατεβασματάκι στις χορδές το παίρνει χαλαρά "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση