RogerWaters15 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Έβγαλα το πλαστικο ποντεσιομετρο και έμεινε το σιδερένιο που ήταν από κάτω το οποίο προσπάθησα να στρίψω αλλά τζίφος... >:(Τι πρέπει να κάνω???? Τι λες βρε αγορίνα μου; Τι να στρίψεις; Το ποτενσιόμετρο είναι σφραγισμένο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ίσως πρέπει να το αλλάξεις με ενα καινούριο. Το να μην ανεβάζει ένταση μετά τα 2/3 της διαδρομής του είναι άκρως φυσιολογικό... Τότε τι μου έλεγε ο SuperFunk??? Προφανώς κάτι δεν έχω καταλάβει??? ..but the sun is eclipsed by the moon...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 αυτο που ακους ,το ακουγα κι εγω στον boogie αλλα ηταν το ελατηριο του reverb. το εβγαλα και ησυχασα. αυτο που θελω να πω......ειναι.................. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 WELCOME!!!!!!!! Mesa/Boogie & Strato
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Είχα βγάλει όλο το Tank του Reverb απότ ον ενίσχυτη και ακόμα ακουγόταν...βέβαια δεν σκέφτικα να το βγάλω απο το δωμάτιο ίσως να είναι τόσο ακραία η κατάσταση!!! ;D ;D ;D Thx for the welcoming!!!Καλώς σας βρήκα!!! Υ.Γ.Δεν ξαναγυρίζω στα τραντζιστορ!!! ;D ;D ..but the sun is eclipsed by the moon...
Enema Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Αυτο που σου ελεγε ο σουπερφανκ ειναι να βγαλεις το κουμπι του ποτενσιομετρου, να στριψεις το αξονακι (πανω στο οποιο κουμπωνει το κουμπι) αριστεροστροφα μεχρι να τερματισει (να φτασει στο 0 δλδ ) και μετα να ξανατοποθετησεις το κουμπι με το 0 στην σωστη θεση. Ελπιζω να ημουν αναλυτικος και κατατοπιστικος :P
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Αυτο που σου ελεγε ο σουπερφανκ ειναι να βγαλεις το κουμπι του ποτενσιομετρου, να στριψεις το αξονακι (πανω στο οποιο κουμπωνει το κουμπι) αριστεροστροφα μεχρι να τερματισει (να φτασει στο 0 δλδ ) και μετα να ξανατοποθετησεις το κουμπι με το 0 στην σωστη θεση. Ελπιζω να ημουν αναλυτικος και κατατοπιστικος :P Ε και εγώ αυτό ακριβώς κατάλαβα μόνο που το αξονάκι δεν έστριβε ήταν ήδη στο μηδέν... :( Το ότι το ποντεσιόμετρο(πλαστικό κάλυμα)δεν μετράει από το μηδέν αλλά από το ένα δεν πιστεύω να έχει σχέση??? ..but the sun is eclipsed by the moon...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Βγαζεις το πλαστικο καλυμα. Τερματιζεις το ποντεσιομετρο προς τα αριστερα γυρνωντας το "καβλιτζεκι" που προεξεχει . Βαζεις παλι το πλαστικο καλυμα με το "1" παραλληλο με το "τερμα" του "καβλιτζεκιου" :) :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
V.P. Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 "καβλιτζεκι" του "καβλιτζεκιου" ωστε κλινεται κιολας!!!! "ω καβλιτζεκι!!".... :D:D (jk)
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Ναι ρε σεις αυτό έκανα αλλά το καβλιτζεκι ήταν τερματισμένο!!! ;D :-[ ..but the sun is eclipsed by the moon...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Μαλλον προκειται για κλασσικη περιπτωση αδυναμιας εξηγησης λογω ιντερνετικης συνεννοησης..... :) Οταν μηδενιζεις το.....γυμνο καβλιτζεκι :-X ακουγεται ηχος ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Μαλλον προκειται για κλασσικη περιπτωση αδυναμιας εξηγησης λογω ιντερνετικης συνεννοησης..... :) Οταν μηδενιζεις το.....γυμνο καβλιτζεκι :-X ακουγεται ηχος ? Ναι αυτό είναι το πρόβλημα!!! ;) ..but the sun is eclipsed by the moon...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση