Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2008 Jase μην ανοίγεις δουλειές, γιατί καραδοκεί ο Δυσοίωνος... ;D :o Όχι όχι, παρεξήγησης! Αμέσως εσύ! Μη χάσεις ευκαιρία! :D :D :D :D :D :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
frunobulax Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Μεγειες.ΕΙμαι σιγουρος οτι εκανες σωστη κινηση.Εχω την vcaster και μονο καλα λογια εχω να πω.Αν πηγαινα για st tv (εντυπωσιακα specs btw)η προτιμηση μου θα ηταν to sig tou mike cambell. Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια κιθάρα, με την διαφορα πως το μοντέλο του Campbell έχει το "hot rod" βαψιμο και δεν έχει το piezo.... Ήμουν μέχρι τελευταία στιγμή αναποφάσιστος αν θα έπαιρνα αυτη ή το μοντέλο του campbell.... Τελικά κέρδισε η starplayer tv+ στο vintage white χρώμα...! Συμφωνώ απόλυτα με τον bloody_sunday, τα clipακια δεν αρκούν για μια κιθάρα, γιαυτό και όταν έρθει η κιθάρα, όποιος απο Αθήνα θέλει να την ακούσει απο κοντά μπορούμε να το κανονίσουμε.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 ΠΑΝΕΜΟΦΗ ΦΙΛΕ! καλοπαιξιμη! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
gangster Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Έχει κάτι το διεστραμμένα όμορφο! ;) Νομίζω πως είναι καλύτερη επιλογή απ' ότι η πορτοκαλί. one colour: black - and shades of grey
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 καλοπαιξιμη! Σε πάω!!! ;D Σε ολόκληρο το Google αν ψάξεις μόνο δικά σου post θα βρεις με αυτή τη λέξη ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Frunobulax έχω μάθει ότι μας κρύβεις κάτι...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
panz Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Κουκλί και τέλειο χρώμα...κανά κλιπάκι να την ακούγαμε αν δυνατόν...
elavd Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Κουκλί και τέλειο χρώμα...κανά κλιπάκι να την ακούγαμε αν δυνατόν... http://www.noiz.gr/index.php?topic=154794.msg186284#msg186284 www.facebook.com/YourPaintedSmile
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Στο μαγαζί του Σταύρου Ντούκα στα Γιάννενα ;) www.guitars.gr υπαρχει μηπως κaποιο μαγαζι στην αθηνα που να φερνει duesenberg?? ευχαριστω ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??
ndnikola Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2010 Επαναφέρω το θέμα καθώς δεν έχει δωθεί απάντηση στον προλαλήσαντα. Φέρνει κανείς στην αθήνα τις συγκεκριμένες κιθάρες? Θα ήθελα πολύ να ακούσω την starplayer tv με piezo... Θενξ! http://www.lustinger.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση