Aiolos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει στην Αθήνα καποιος που να κατασκευάζει IsoBoxes? Κατι σαν και αυτό: http://www.custom-consoles.com/studio.php?models Ή αν υπάρχουν κάπυ σχέδια, για να το φτιάξω μόνος μου :?: :(
Aiolos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2005 Να συμπληρώσω οτι θελω να εγκαταστήσω μεσα 2 PC , κονβερτορες, προενισχυτές, και ενα NAS server. Ολα τα παραπάνω εκλυουν θερμοκρασία, το δε τελευταίο κανει και πολύ φασαρία :twisted:
Jericho Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Τα κουτιά rack που χρησιμοποιούν για servers, switches και λοιπές υπολογιστικές εφαρμογές δεν σου κάνουν ? Νομίζω είναι μια καλή και φτηνή λύση... i]
Aiolos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2005 Οι καμπίνες για server Jericho κανουν πολλή φασαρια. Τα συγκεκριμενα που ψαχνω εκτος του οτι δεν κρατουν Θερμοκρασία, ειναι και αθόρυβα.Αυτα που δείχνω στο site ειναι ειδικα κατασκευασμενα για να αποβαλουν την θερμοτητα και ειναι σχεδόν αθορυβα.Το βασικό προβλημα ειναι o serner πουι ζεστενεται και κανει σαν βαπορι.Πριν τον αγορασω το ηξερα το προβλημα αλλα υπεθεσα οτι θα υπήρχε μια λυση αλλα μεχρι στξγμης δεν την εχω βρει τουλαχιστον στην Ελλαδα. Θα μπορουσε επισης να παει σε αλλο δωμάτιο αλλα δυστυχώς ενοχλει ο θορυβος :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση