mind_victim Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως θα συμβούλευα όποιον επιθυμεί να ακούσει Koch ενισχυτές κ ιδιαίτερα τον studiotone, να ακούσει πολύ καλά κ τον studiotone XL (40watt) μιας κ εγώ προσωπικά τον θεωρώ ανώτερο από τον 20άρη. Ακόμα πιο γεμάτος ήχος από τον 20άρη.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Ακόμα πιο γεμάτος ήχος από τον 20άρη. Aυτό είναι κάπως πρακτικά ανέφικτο μιας και όταν έχουμε λιγότερες τελικές, αποκτούν έναν ευχάριστο (και διακριτικό αν δεν το παραξηλώσουμε) κορεσμό σε πολύ μικρότερες εντάσεις από κάποιο άλλο ανάλογο μοντέλο με περισσότερες. Τι εννοείς ακριβώς? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
mind_victim Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Για να σου κάνω μια σύγκριση, στις ίδιες εντάσεις στα δύο αυτά μοντέλα, ο ήχος του 40αρη μοιάζει λες κ παίζεις με διπλό μαγνήτη ενό στον 20άρη με μονό. Δεν ξέρω αν είναι ατυχές το παράδειγμά μου αλλά κάπως έτσι μου ακούγονται οι διαφορές. Η ακόμα καλύτερα στον 40αρη ο ήχος μοιάζει να βγαίνει από καμπίνα πλησιέστερη σε 2x12. Δεν ξέρω πως ορίζεται αυτή η διαφορά αλλά αν έχεις ακούσει κ τα 2 μηχανήματα καλά μπορείς αν θέλεις να πεις που διαφέρουν ηχητικά μιας κ πρόκειται για 2 λίγο διαφορετικούς ενισχυτές. Κ επειδή πρόκειται για γούστα, εγώ λόγω αυτής ή αυτών των διαφορών επέλεξα τον 40αρη κ απλά τον προτείνω σαν επιλογή όντας λίγο διαφορετικός σαν ηχόχρωμα (ή σαν όγκος) κ όχι απλά λίγο πιο δυνατός κ τίποτα άλλο. Ελπίζω να σε βοήθησα... ;D ;D ;D
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Θα σε γελάσω (μάλλον εννοείς πως είναι σαν να έβαλες την ίδια κιθάρα από κάποιο βύσμα low sensitivity στο high sensitivity που ενεργοποιεί κάποιο μείον pad στα db) αλλά είναι ενδιαφέρουσα παρατήρηση και την λαμβάνω υπ' όψη! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
ikaros Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Υστερα απο ενα φρεσκαρισμα στον telegun, ο ενισχυτης ειναι και παλι μαχιμος. Τι πιο καλυτερο απο ενα live για να καταλαβω τη διαφορα. Ειχε σχετικα κρυο bias οπου και διορθωθηκε κι επιτελους πηρα αυτο που ηθελα! ;)
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Ακόμα πιο γεμάτος ήχος από τον 20άρη. αυτο ειναι απολυτα φυσικα μια και εχει μεγαλυτερη καμπινα,ομως ο περισσοτερος ογκος & η μεγαλυτερη διασπορα μια μεγαλυτερης καμπινας δεν αρεσει σε ολους ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mind_victim Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 αυτο ειναι απολυτα φυσικα μια και εχει μεγαλυτερη καμπινα,ομως ο περισσοτερος ογκος & η μεγαλυτερη διασπορα μια μεγαλυτερης καμπινας δεν αρεσει σε ολους Wink Ειμαι σίγουρος ότι δεν θα ερέσει σε όλους. Είναι λίγο διαφορετικός ήχος γι'αυτό κ τον προτείνω ως μια ακόμα εναλλακτική για ψάξιμο... :) :)
treloagori Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 εγω ενα εχω να πω εχοντας τον στουντιο.ειχα και hotrod deluxe εχω twin reverb αλλα τα καθαρα του koch δεν πιανονται...απιστευτο response.και τα βρωμικα οχι καφριλες αλλα οσο πρεπει.τον εχω και παιζει μεσα απο electrovoice evm αλλα και απο vintage 30 το βρωμικο ειναι πολυ καλο.περιμενω τωρα εναν vox handwired 30αρη να δω αν τον τρωει κι αυτον λαχανο...σε διαμερισμα παντως μονο με hotplate τον ανοιγω γιατι παρα τα 20 βαττ ειναι πολυ δυνατος και στο βρωμικο ξυριζει..
ikaros Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Ηρθε η στιγμη να κανω μια αλλγη στις λυχνιες. Ηδη παρατηρω διαφορα στην ισχυ, εχει πεσει το gain χωρια του οτι δε μου ακουγεται γεματο και καθαρο οπως πριν. Ακουω γνωμες. Ο ενισχυτης φοραει 4 χ 12AX7 και 2 χ EL34.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση