Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ :P το μπρατσο της ηταν "γεματο" , δεν με ενοχλουσε καθολου το φινιρισμα του και καθε αλλο παρα sticky ειναι!! το "δεσιμο" body-neck ηταν ΑΨΟΓΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ μεσα απο το κουτι επαιζε παρα πολυ καλα.αν παιζει ετσι και αυτη που θα μου ερθει , ΔΕΝ χρειαζεται σεταπ τουλαχιστον στο αμεσο μελλον. τα ταστα της ειναι απλα κορυφαια. επαιξα σχεδον μιαμιση ωρα σερι. κανενα προβλημα.οπως γυρνουσα στην εθνικη , θυμηθηκα οτι το radius ηταν 12αρι.εκπληκτικο μπρατσο. αν το πετυχετε στο e-bay αγοραστε το οπωσδηποτε!!! ολες οι θεσεις του 5θεσιου επιλογεα μου ακουστηκαν εξαιρετικα χρησιμες. οποιος πειραξει τους μαγνητες σε αυτην την στρατο , θα κανει εγκλημα... εχουν δικιο ΟΛΟΙ οσοι ειπαν οτι δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ deluxe σειρα...!!!!!!!! ο ηχος ηταν το κατι αλλο. η στρατ plus μου μου ακουγεται φτηνιαρα μετα απο αυτο που ακουσα σημερα παιδια.....αρρωστησα.... sustain - ογκος - καθαροτητα και ζωντανια σε οποιαδηποτε χορδη και οποιοδηποτε ταστο. ακκορντα-αρπεζ-legatos-ολα....μα ΟΛΑ ακουγονται οπως ΠΡΕΠΕΙ να ακουγονται..... τι να πω...... ερωτευτηκα................πολυ........................................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΔΕΝ "ξερω" αν ο ηχος της θεωρειται vintage η modern πως ειναι shaped το μπρατσο τι μαγνητες φοραει τι γραφει στο headstock κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ............ ......Ξ Ε Ρ Ω ομως οτι ειναι μια ΚΟΡΥΦΑΙΑ στρατ η οποια "ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ" ΚΑΙ απο τις πρωτες νοτες σε "ωθει" να "τα χωσεις πολυ ασχημα".... δεν ειμαι καθολου υπερβολικος : Μ Α Γ Ε Υ Τ Η Κ Α ;D ;D Mesa/Boogie & Strato
eangle Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 και κάτι ακόμα με το v μπράτσο ένιωσες περίεργα καθόλου ? http://www.myspace.com/theohatz
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 ΚΑΘΟΛΟΥ παιζω απο το "97 με C-shaped και 9.5 radius και μου "καθησε" κατευθειαν. μεγαλη σταθεροτητα και σιγουρια.μονο αυτο ενιωσα Mesa/Boogie & Strato
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Σπύρο έπαιξες και με drive? Αν ναι, πώς ανταποκρινότανε? Τυχεράκια...πόσο σε ζηλεύω... ΥΓ: κάτι μου λέει ότι μόλις την πάρεις θα παραγγείλεις και ένα μαύρο pickguard ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
longshadow Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 φιλε spimav z βρηκα τι δωρο πρεπει να σου κανουν στη γιορτη σου.. http://www.elderly.com/books/items/665-1.htm ;D ;D
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 το βιβλιο αυτο ΔΕΝ εχει κατι να μου προσφερει...!!!...!!! 8) ηλια , νομιζω πως...οχι.προς το παρον τουλαχιστον δεν θα παρω μαυρο pickguard. και να το ηθελα κιολας νομιζω πως δεν θα ταιριαζουν οι τρυπες....εχω την εντυπωση οτι η EJ εχει 8 βιδακια... ::) Mesa/Boogie & Strato
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 να την χαίρεσαιιι..την καινούργια σου αγαπηηηη!!! ;D μεγια και καλοπαιχτη σπυρακο και από εμένα. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 να την χαίρεσαιιι..την καινούργια σου αγαπηηηη!!! ;D μεγια και καλοπαιχτη σπυρακο και από εμένα. να σαι καλα φιλτατε!! τωρα αρχιζω να σκεφτομαι τι κλιπακια να ηχογραφησω...μμμμ.... Mesa/Boogie & Strato
elavd Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 νομιζω πως δεν θα ταιριαζουν οι τρυπες....εχω την εντυπωση οτι η EJ εχει 8 βιδακια... Ε και??? Γιατί εγώ στην Blackie τι είχα βάλει νομίζεις ? ;D Ας είναι καλά το http://www.wdmusic.co.uk ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2008 με "πριζωνεις" ασχημα ηλια.δεν θα ελεγα οχι , αλλα......ας την ευχαριστηθω λιγο καιρο "παρθενα"....μετα βλεπουμε.... 8) :o ;D :P ;D Mesa/Boogie & Strato
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση