elavd Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2008 Ανάμενε κλιπάκια και από το BOYC ;) Πιστεύω ότι θα σου αρέσει εξίσου!!! Mην ξεχασεις και του large beaver :P :P :P Θα κάνω και για τα 2. Απλά προσπαθώ να εξασφαλίσω μια κανονική κάμερα (όχι web cam) για να έχει κάπως καλύτερη ποιότητα... www.facebook.com/YourPaintedSmile
lsega Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Ηλία ακόμα περιμένω τις καινουργιες διορθωμένες διαστάσεις για το πετάλι.....και κανένα video από σενα βρε βιρτουόζε.....Εχθές έλαβα και το δικό μου....φίλε όντος πολύ καλό......είχες δίκιο
elavd Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Ηλία ακόμα περιμένω τις καινουργιες διορθωμένες διαστάσεις για το πετάλι..... To πιστεύεις ότι δεν έχω ασχοληθεί ακόμη; και κανένα video από σενα βρε βιρτουόζε..... Από μένα θα κάνετε καιρό να ξαναδείτε/ακούσετε κλιπ... Έγω αγχωθεί από τόσους παικταράδες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας... 8) To βουλώνω... :-X www.facebook.com/YourPaintedSmile
lsega Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Καλά εγώ ούτε την φωνή μου δεν τολμώ να βάλω σε κλιπ όχι την κιθαρα .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση