apos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Α, μάλιστα! Για δες... ;) Ακόμα το ψάχνω το παλιο-μηχάνισμα ;D ;D ;D δεν έχω βρει χρόνο! Θενξ για την πληροφορία!!!! http://www.10-code.com
frunobulax Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει πετάλι delay που να το κάνει αυτό... Το SPACE ECHO το κάνει αυτό..! Έχει ένα διακοπτάκι στο πλάι, που το ρυθμίζεις αν θέλεις να αποκλείει το dry σήμα και να ακούγεται μόνο το Wet. Όταν το χρησιμοποίησα την 1η φορά (το πετάλι) έπαθα ένα ψιλοσόκ διότι άκουγα μόνο τις επαναλήψεις, μέχρι που ανακάλυψα αυτό το διακοπτάκι!!!
jkstigma Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 καλημερα παιδες. Το Roctron cyborg delay το εχει χρησιμοποιήσει κανεις? Εχω την εξης απορία... πχ παιζεις με καποιο απο τα preset αποθηκευμενους ήχους ο οποιος πχ εχει ρυθμισμενο Tempo στα 120 bpm. Oταν χρησιμοποιήσεις το TAP tempo button ωστε να αλλάξεις το τέμπο...πως μετά επιστρέφεις στο preset αποθηκευμένο??? ??? inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
hindmost Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Επιπλέον: Μπορείς να το ρυθμίσεις να παίζει μόνο τις επαναλήψεις και όχι το dry σήμα? Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει πετάλι delay που να το κάνει αυτό... Το DL4 της Line6 δεν έχει μόνο ένα πολύ ωραίο ποτενσιόμετρο που λέγεται "mix" και ορίζει τη ποσότητα dry και wet σήματος, αλλά και δέχεται ένα πάρα πολύ ωραίο controller (σαν wah) με το οποίο το ελέγχεις real-time!
tsantso Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2008 egw xrisomopoiw ena xeiropoihtw pou den to exw agorasei akoma to daneizomai tis jam den kikloforei omws... tha to vreis mono se ena magazi sti thessaliniki kai ena eksw.. alla einai pio polu vintage gia ta paiksimata mou classic rock, blues kai loipa... ena pou exw dokimasei kai einai pragmatika apisteuto einai to tc electronics nova delay... einai apisteuto.. kai einai sxetika fthino gi ayta pou sou prosferei..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση