chrisgtr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2008 CHRISGTR: At age 34 the artificial intelligence software you programmed becomes self aware and devours you. You will be saved to disk though, so no worries. Χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2008 Tony: At age 61 the artificial intelligence software you programmed becomes self aware and devours you. You will be saved to disk though, so no worries. Σύμπτωση chris? ;D
dalla_vale Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2008 Εκδοχή α) Dimitris: At age 44 you will be blown up by the pyrotechnics rigged at one of your "Still Not Dead" concerts. Έτσι, αυτά είναι, σε συναυλία, στο καθίκον 8) Εκδοχή β) Jim: At age 40 the artificial intelligence software you programmed becomes self aware and devours you. You will be saved to disk though, so no worries. Mα εγώ είμαι θεωρητικός, τι artificial intelligence software μου λες ??? ::) Eκδοχη γ) Dimitrios: At age 35 you will be hit by a train while napping on the railroad tracks. Ε όχι και τόσο μ*****ς :P :P :P Άκου δω να κοιμάμαι σε ράγες τραίνου... έλεος ;D
kilon Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2008 Σας Τρώω όλους!!!!!!! dimitris: At age 44 your head will explode after being exposed to Britney Spears for thirty-six consecutive hours! Πάντως μούφα οι προβλέψεις γιατί μου αρέσει η Britney. Τώρα αν αντι για Britney έλεγε Χατζιδάκη ή Κότσιρα σίγουρα θα ήταν πολύ πιο πιστευτό. Το απόλυτο βασανιστήριο. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
newmind Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 ...και μην ξεχνατε οτι κανεις δεν εφυγε απο τον κοσμο ζωντανος. Οποιος εχει αντιθετη αποψη... :'( ;D
marlin9384 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2008 marilena??? apo Skaribas? ??? ??? ??? eeeeela
Sozos Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2008 sozos: At age 39 you will become involved in revolutionary activities in Ecuador, and be killed. Χαχαχαχαχαχα Το περίεργο είναι οτι έχω πάει στο Εκουαδόρ και πιθανότατα λόγω επαγγέλματος να χρειαστεί να ξαναπάω αρκετές φορές!!!! [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση