Acanthor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο το τεστάκι! Ευχαριστούμε! Το δεύτερο θα ήταν και η δική μου επιλογή πάντως. Το πρώτο πολύ "θολό" - vintage, για τα γούστα μου και το τρίτο κάτι έλειπε από μεσαία, που τα χρειάζομαι! Φυσικά δεν έχω ακούσει κανένα από κοντά! ;D ..there's too much panic in this town...
boukas Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Μόνο που σε τέτοια τεστ καλό θα είναι να μην αποκαλύπτεται αμέσως ο νικητής! Να έχει και λίγο σασπενς η όλη διαδικασία "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
if_it_is Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Πιστεύω πως το 2ο είχε έλλειψη μεσαίων σε σχέση με τα άλλα 2!! 3 φορ έβερ!! ;) ;D
chord Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Κυριοι ο μπαρμπερης δεν παιζεται!
if_it_is Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Εντωμεταξύ μόλις παρατήρησα πως οι φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει longshadow είναι στη σειρά που είναι και τα πετάλια στο κλιπ!! :o :o μπλόφα ή επίτηδες???? ??? ??? ??? ::)
longshadow Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Έβαλα τις φωτος στην σωστή σειρά (επίτηδες) αλλά στο κείμενο: Εφτιαξα ενα κλιπακι για να συγκρινω τρια overdrive πεταλια τα οποια σας αναφερω με τυχαια ομως σειρα:Ibanez TS9 Tubescreamer.....M.I. Audio Tube Zone......Barber LTD silver.... ...την άλλαξα!... ;) ;D
if_it_is Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Έβαλα τις φωτος στην σωστή σειρά (επίτηδες) αλλά στο κείμενο: Εφτιαξα ενα κλιπακι για να συγκρινω τρια overdrive πεταλια τα οποια σας αναφερω με τυχαια ομως σειρα:Ibanez TS9 Tubescreamer.....M.I. Audio Tube Zone......Barber LTD silver.... ...την άλλαξα!... ;) ;D Τρελέ!! ;D 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση