longshadow Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Εφτιαξα ενα κλιπακι για να συγκρινω τρια overdrive πεταλια τα οποια σας αναφερω με τυχαια ομως σειρα:Ibanez TS9 Tubescreamer.....M.I. Audio Tube Zone......Barber LTD silver.....Για να μην επηρεαστει λοιπον καθολου η κριση σας απο μαρκα και μοντελο θα ηθελα να μου πειτε ποιο σας αρεσει καλυτερα και γιατι (πρωτο,δευτερο η τριτο), χωρις να γνωριζετε ποιο ειναι ποιο...το ζητουμενο ειναι ενας low to mediun gain bluesy ηχος..
Silot Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Θα διακινδυνεύσω να γίνω ρεντίκολο πρώτος ;D ;D 1 - Ibanez 2 - MI 3 - Barber Μου αρέσει καλύτερα μάλλον το τρίτο. Το πρώτο δεν έχει πρίμα, και το δεύτερο είναι αρκετά scooped. Το τρίτο μου κανει πιο ...open :) Leo got it right the first time
zithon Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Εμενα μου αρεσε πιο πολυ το δευτερο χωρις να εχω ιδεα πιο ειναι πιο.... :) NON SERVIAM...
ZombieTone Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Κι εμενα το δευτερο μου αρεσε καλυτερα... ;) Δεν ειναι τοσο πλαδαρο οσο το τριτο (δεν μου αρεσε) αλλα και οχι τοσο στενο οσο το πρωτο...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Θα διακινδυνεύσω να γίνω ρεντίκολο πρώτος ;D ;D 1 - Ibanez 2 - MI 3 - Barber Μου αρέσει καλύτερα μάλλον το τρίτο. Το πρώτο δεν έχει πρίμα, και το δεύτερο είναι αρκετά scooped. Το τρίτο μου κανει πιο ...open :) Αποστολε sorry αλλα no!! δεν θα πω αν βρηκες η οχι καποιο αλλα σωστος 100% δεν ησουνα....(μην ξεχνας ομως οτι για να ολοκληρωθει η συλογη μου χρειαζεται ενα κοκκινο πεταλακι που ΕΣΥ εχεις!!! >:().;D ;D....παιδια ευχαριστω για τις γνωμες...keep it up :)
ZombieTone Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Εσενα αληθεια londshadow χωρις να σκεφτεσε ποιο ειναι πρωτο και ποιο δευτερο, ποιο σου αρεσε;
longshadow Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 μαλλον το δευτερο χωρις να ειμαι ακομα 100% κατασταλαγμενος...
tasouil Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 ας γινω κ γω ρεντικολο λοιπον... κ εμενα μου αρεσαν κατα σειρα 3-2-1 1- barber 2- MI 3- TS9
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 το πρωτο μου αρεσε πιο πολυ μετα το δευτερο κ τελος το τριτο! το πρωτο ειναι tubescreamer? αν οχι τοτε τοσο καιρο επαιζα με λαθος πεταλακι! χαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
ZombieTone Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 μαλλον το δευτερο χωρις να ειμαι ακομα 100% κατασταλαγμενος... Και εσυ που ξερεις ποιο ειναι δευτερο... πως νιωθεις που σου αρεσει αυτο... ;) ;) ::) ;D Τωρα που το ξανακουω συμπαθω αρκετα το πρωτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση