warlock9_0 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 ηχογραφώ την κιθάρα και ενώ έχω φτιάξει κομπλέ τις εντάσεις μου το σήμα που ηχογραφείται όλο και μειώνεται σε ένταση... ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? ηχογραφώ με την on-board στο audition pro (αλλά ποτέ δε μου το έκανε αυτό)
audiobox Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ??? 'Ολα είναι ατμός...
theonik Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ??? Δεν γράφουμε με κεφαλαία φίλε μου... Κανόνας του φόρουμ.
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Μήπως σου ρίχνει το level αυτόματα γιατί κλιπάρει από την ένταση; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
tassos1978 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2008 Πώς έχεις συνδέσει την κιθάρα στην κάρτα ήχου; https://www.youtube.com/@tassos1978/videos
Herbert Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 μονο οταν γραφεις κιθαρα γινετε αυτο?η γενικα με οποιοδηποτε σημα?κανεις χρηση καποιου di η προενισχυτη? ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB
warlock9_0 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ??? ;D με όλα τα σήματα το κάνει, η κιθάρα είναι καρφί στο mic τις περισσότερες φορές αλλά γίνεται και όταν βάζω μικρόφωνο για κλιπάρισμα δε νομίζω γιατί δεν κοκκινίζει καν
enorasis Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 φιλο μηπως κατα λαθος ενεργοποιησες καποιων επεξεργαστη σηματος και μολις δεχεται πολυ σημα σου κατεβαζει το gain κοιτα το αυτο.και κοιτα και αν το καλωδιο που εχεις ειναι οκ. φιλικα enorasis
george4peris Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2008 Πως ακριβώς ηχογραφείς? Μηπως χρησιμοποιείς guitar rig?
warlock9_0 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2008 όχι, χωρίς το guitar rig ή καθαρό σήμα ή παραμόρφωση του ενισχυτή πάντα με τις εντάσεις να μη βγαίνουν στα κόκκινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση