Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Οσο για την χρηση ενισχυτων ηλεκτρικης με ακουστικα οργανα,μονο σαν ανεκδοτο στεκει :)...αλλα και παλι,γιατι δεν κανεις μια δοκιμη?Συνεδεσε μια ακουστικη η κλασικη στον boogie και αν αυτο που θ'ακουσεις σε ικανοποιει,τοτε ελυσες το προβλημα σου ;)

Λοιπόν, καλέ μου φίλε, δεν ξέρω αν στέκει μόνο σαν ανέκδοτο, αλλά ανέκδοτο - ξεανέκδοτο, όπως σου είπα είμαι παντελώς άσχετος σε τέτοια θέματα και κάνω απλές ερωτήσεις και φυσικά θα προτιμούσα πιο κατατοπιστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις για να καταλάβω για ποιο λόγο δεν κάνει π.χ. ένας ενισχυτής ηλ. κιθάρας, παρά απαντήσεις του τύπου "ανέκδοτο", "πήγαινε σε μαγαζιά και δοκίμασε, κι αν σ'αρέσει έλυσες το πρόβλημά σου" κλπ κλπ! Αυτό, ξέρω να το κάνω και χωρίς να ρωτήσω κανέναν σε κανένα forum!

κυριως ειναι θεμα ηχειου οχι ενισχυτη (οι ακουστικες και nylon θελουν full range ηχειο, δηλαδη ηχειο με αποκριση σε ολες τις συχνοτητες, ενω οι ηλεκτρικες οχι, πανω απο καποια khz η αποκριση πεφτει).

Thanks mr.Alter, πραγματικά μια τέτοιου είδους απάντηση ήθελα, για να καταλάβω τι γίνεται!

Όσο για αυτά που λες περί monitor στη σκηνή και ότι μπορεί να μην ακούω καλά τι παίζω κλπ κλπ, τα ξέρω πολύ καλά και τα έχω βιώσει πολλάααα χρόνια τώρα!! Απλά το θέμα είναι να ξέρεις ακριβώς το στήσιμο της μπάντας και το τι να ζητάς απ'τον ηχολήπτη. Και επειδή με τη μπάντα μου πλέον είμαστε πολύ συγκεκριμένοι και έχουμε καταλήξει στο τι ζητάμε (από εξοπλισμό και από ηχοληψία - όταν δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε το δικό μας εξοπλισμό και ηχολήπτη) και έχουμε περιορίσει στο ελάχιστο τα γνωστά αυτά προβλήματα! 'Αρα π.χ. με μια ηλεκτρο-νάυλον στην κονσόλα κατευθείαν και με ένα μόνιτορ (σχεδόν) αποκλειστικά δικό μου, μπροστά μου, νομίζω ότι θα είμαι οκ. Απλά για την ποιότητα του ήχου της κιθάρας εγώ ρώτησα. Thanks anyway!

Αγαπητε jumerang,μαλλον παρεξηγησες το post μου...να σε βοηθησω προσπαθω,οπως αντιλαμβανεσαι,γι'αυτο και απαντω σε καθε τι που ρωτας.Αλλα σ'ενα τοσο υποκειμενικο θεμα,οπως αυτο του 'καλου ηχου",καταλαβαινεις νομιζω οτι κριτης θα εισαι εσυ και τ'αυτια σου και κανεις αλλος...πως να σε κατατοπισω,μεσα απο ενα forum,για κατι που ΠΡΕΠΕΙ ν'ακουσεις για να σχηματισεις δικη σου αποψη?Αρα,ειναι υποχρεωτικη η βολτα στα μαγαζια και η ακροαση,πριν την αγορα!Την γνωμη μου στην ειπα,εξαιρετικο εργαλειο η godin,αλλα κατ'ευθειαν στην κονσολα(για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ AYTIA)εχει κακο ηχο,οπως και οποιαδηποτε αλλη ακουστικη η κλασικη...ελπιζω να σε καλυψα :)
  • Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.