bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 ROUND TWO... FIGHT!!! ;D :D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
pastelius Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 H μουσική είναι μία απο τις 3 παγκόσμιες ,ή (παν_Συμπαντικές) γλώσσες. Οι άλλες 2 ειναι τα μαθηματικά, και το ποδόσφαιρο ;D ;D ;D ;D ;D feel da FUNK blast
ax1ss Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2008 μουσικη ειναι: ΜΟΝΟ o ηχος απο τα τζιτζικια. τελος. MetalCaster
tugito Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Για την ακρίβεια μουσική είναι ο ήχος από τα τζιτζίκια όταν έχουν φάει τζατζίκια και παίζουν τζαζιλίκια. ;)
orbital Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 η μουσικη ειναι αυνανισμος μυαλου ;)
toniiskorg Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 η μουσικη εξευγενιζει τους καυμους της ψυχης μας.........
evris Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Μουσικη ειναι αυτο που κανεις αν δεν τροποποιεις κιθαρες και εξοπλισμο ολη μερα. My love for you is ticking clock, Berserker
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Μουσικη ειναι αυτο που κανεις αν δεν τροποποιεις κιθαρες και εξοπλισμο ολη μερα. +137. Εγώ παλιά που δεν πείραζα τις κιθάρες μου.. κάθε Σάββατο έπαιρνα τα ψαροτούφεκα, τη μάσκα-πέδιλα-στολή και το λοιπό εξοπλισμό και έκανα μουσική.
evris Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 +137. Εγώ παλιά που δεν πείραζα τις κιθάρες μου.. κάθε Σάββατο έπαιρνα τα ψαροτούφεκα, τη μάσκα-πέδιλα-στολή και το λοιπό εξοπλισμό και έκανα μουσική. Ολοι ψαραδες ειναι στην αρχη οταν καταπιανονται με την μουσικη... My love for you is ticking clock, Berserker
SamTheRipper Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Moυσική αγαπητοί φίλοι...είναι αυτό που μας διαχωρίζει σε emo goth κάγκουρες κάφρους και λοιπούς :'( :'( :'( :'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση