Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 "Μουσικη...μου-σι-κωνεται...." Κωστας Γκουζγκουνης (a.k.a "Θεος") :) :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
boukas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξέρετε τι λέτε! Δεν το κατέχετε το άθλημα! Μπούκας "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς στο αρχικό μου ερώτημα; Μπουρ^%%%%%%%#λο μου το κάνατε το θρέντ, είπα και γω να πάρω τελεκάστερ. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Μέχρι να πάρεις tele θα νομίζεις ότι μουσική είναι προσεγγιστικά ο μουσακάς. Όλοι ξέρουν ότι ο μουσακάς είναι μπουγάτσα με μελιτζάνες (και κιμά και μπεσαμέλ και χωρίς μπουγατσο-περίβλημα). :) Μουσική είναι : "All I got, is a red guitar, three chords and the truth." Bono :P
Lost_Highway Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 All I got, is a red guitar, three chords and the truth." Bono Όπως λέει ο Νταλάρας "έχω ένα καφενέ", ένα πράμα... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Είπαμε, if the shit fits wear it! 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
stratojim Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 οχι ΑΠΛΑ ενα δεντρο φιλε μου...το πικρο δεντρο της μοναξιας της συστηματικοποιημενης αποστασιοποιησης του μεταδιΧτατορικου μεγαλειου της παρανοιας.... ;D (οχι νομιζες οτι θα καθαριζες με ενα.....σκετο δεντρο... :) :),που νομιζεις οτι ζεις παιδι μου?στην Ιαπωνια?εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε... :) ) Μήπως είσαι απο την Ικαρία ? Μου κάνει εντύπωση που την μουριά την λές έτσι έτσι την λένε στην Ικαρία . ......Νικαριά εδώ!!!!! ;) XL1000V MK2 BLACK
odis13 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Φρηκ Αουτ! Zappa Σοβαρά όμως τώρα,αν ήξερα τι είναι μουσικη θα το κράταγα για τον εαυτο μου,ειλικρινά
trigga Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Θεό πάλι..... Μουσική είναι τα ποιοτικά cdάκια που βάζει ανα καιρους το δίφωνο που το χουμε και κορνίζα στο φόρουμ πλέον.(δημοτικά,τσάμικα,λαικα ξέρετε εσεις τώρα) Ο πληρης ορισμός της μουσικής μετά είναι στην υπογραφή μου.Εκεί θα ακούσετε με απλά ελληνικά τι είναι μουσική.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 All I got, is a red guitar, three chords and the truth." Bono Όπως λέει ο Νταλάρας "έχω ένα καφενέ", ένα πράμα... Αυτό είναι ευρύτερο από τον ορισμό του Μπόνου. Πιάνει και άλλες αισθήσεις :P ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση