simboy Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Γειά Εχετε υπόψην σας το shoutcast ? Υπάρχουν και άλλα προγράμματα ? Είναι για να κάνεις εκπομπή από το σπίτι σου , πως ήταν κάποτε οι ερασιτεχνικοί σταθμοί στο ραδιόφωνο ? τώρα είναι στο ίντερνετ Χμμμμμμ η ΑΕΠΙ το ξέρει αυτό ? είναι παράνομο ή όχι ? Μη το κάνω και μου πάρουν και τις μπρίζες
Jericho Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Το έχω δουλέψει για πειραματισμό, θέλει να έχεις τουλάχιστον DSL, αφού με ISDN 64K, είχε συνέχεια μικροδιακοπές... Η ΑΕΠΙ δεν ξέρω τι κάνει περι shoutcast, αλλά δεν νομίζω να σου πάρουν και τις μπρίζες ! i]
simboy Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Το έχω δουλέψει για πειραματισμό' date=' θέλει να έχεις τουλάχιστον DSL, αφού με ISDN 64K, είχε συνέχεια μικροδιακοπές... Η ΑΕΠΙ δεν ξέρω τι κάνει περι shoutcast, αλλά δεν νομίζω να σου πάρουν και τις μπρίζες ![/quote'] ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ DSL ?????????????????????? Καλά άστο ...... εδώ λέω να κόψω και τον ΟΤΕ την απλή γραμμή :p Κρίμα .... νόμιζα ότι βρήκα τρόπο να παίζονται τα τραγούδια μου :p
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2005 Καλά άστο ...... εδώ λέω να κόψω και τον ΟΤΕ την απλή γραμμή Μου λένε ότι ακόμη καλύτερα λειτουργεί με το ρεύμα κομένο. Αν έχει κανείς σχετική εμπειρία να μας πει σχετικά... :D Mea Culpa
Ottomo Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2005 Νομιζω οτι εχει να κανει και με την ποιοτητα του σταθμου που ακουσ. www.fabliquid.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση