Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Σε τετοια συστηματα μπορεις να στελενεις χωριστα το σημα καθε χορδης οπου θες. Πχ αμα θες τα μπασα σε ενα triple rectifier για καφριλες και ταυτοχρονα τα καντινια σε ενα twin reverb. H μπορεις να εχεις 6 ιδιους ενισχυτες και 6 πεταλακια delay και καθε χορδη με διαφορετικο χρονο delay. Εν ολιγοις σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις με το σημα σου οτι ηλιθιοτητα δε μπορουσες να κανεις μεχρι σημερα. Εδώ τώρα όμως δεν χάνεται λίγο η μπάλα; Εγώ π.χ. πασχίζω να παίξω με ένα σήμα και από τις 6χορδές…αν είχα 6 διαφορετικά σήματα για την κάθε μια, άστο. Πάντως νομίζω είναι πιο real life σενάριο το να παίξεις με διαφορετικά υλικά στον ίδιο μαγνήτη. Αν βρεθεί στα χέρια μου κάνα πειραματικό σκουπόξυλο, σκέφτομαι να την κάνω την προσπάθεια. ...When i got the music i gotta place to go...
ibanezion Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 εγώ θέλω διαφορετικό σήμα για κάθε ταστο που πατάω σε διαφορετική χορδή :P ;D γίνιτ ?
Andreas Black Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Καλημέρα σας. Φαντάζομαι πως οι φωτογραφίες του αρχικού ποστ είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναρτηθούν ξανά;
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2023 είναι ακόμα στον φωτοκουβά πάρτες και κάντες ό,τι θες 1 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση