The_Rover Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 εγω σου εκανα ειμαι ένας αρης learn to swim...
playloud Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Sou ekana Add, (Takis Playloud) Make me fries...
trigga Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Τι είναι αυτο ρε παιδιά και τι κάνει?Βοηθάει σε κάτι?Δεν βλέπω κάτι στο νόιζ που να χει σχέση με το φέισμπούκ.Τι !#$$#^%^#* παίζει?
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 To facebook απλά είναι ένας εύκολος τρόπος για να βρίσκεις ερωτικό σύντροφο εύκολα και εχέμυθα για μια βραδιά φίλε trigga. LEGO people live in houses made of their own flesh.
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Σα δε ντρέπεσαι αγαπητέ εν χριστώ (με υπογεγραμένη) αδελφέ Μενέλαε που πας να ρίξεις τα ανήλικα νοιζάκια στα δίχτυα του σατανά και της αντρικής πορνείας, χωρίς να κανονίσεις τα ποσοστά μου πρώτα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
menelaos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Έλα, έλα, more for us ;D ;D Κάνε μου τώρα ένα request να σε βάλω στη λίστα και ασ'τα σάπια :P
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Για δωσε το ιμελι σου , μου το ζητάει. edit: άκυρο, τα κατάφερα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
trigga Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Ντεν καταλαβαίνει πάλι το ανήλικο εντώ ρε.Ντώσε παραπάνω στοιχεία και εγω ντώσει μετά περισσότερα ανηλίκια σε σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση