menelaos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος noizάς στο facebook..... οπότε να κάνουμε κανένα group να χαιρόμαστε όλοι μαζί!?!?!? Τι λέτε;
menelaos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 λοιπόν έκανα ένα group αλλά το κρατάω private μέχρι να πάρω κι ένα οκ από Yameth, μήπως για κάποιο λόγο δε θέλει :)
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Καλή φάση !!! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Vrass Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Τί ειναι το Facebook? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
neeq Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Τί ειναι το Facebook? Λογικά κάποιο προσωποβιβλίο..
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Δεν έχω πείρα από το site αλλά απ' ότι διάβασα από κλειστό κλαμπ του Yale ξεκίνησε και έγινε επιχείριση. Δεν έχω κάποιο λόγο ν' αρνηθώ αρκεί να είμαι κι εγώ μέσα! ;) Live and let Live.
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Καλα επειδη δεν το πολυ κατεχω το facebook...Πειτε πως γινεται να μπω και εγω στο group...Εχω ηδη account.... Time is just a fraction of the sine.......
menelaos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Κάνε με add ως friend (και πες μου ότι είσαι εσύ γιατί αλλιώς δεν παίζει να σε καταλάβω απ'το όνομα ;D ;D) και θα σε βάλω. :)
menelaos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Δεν έχω πείρα από το site αλλά απ' ότι διάβασα από κλειστό κλαμπ του Yale ξεκίνησε και έγινε επιχείριση. Δεν έχω κάποιο λόγο ν' αρνηθώ αρκεί να είμαι κι εγώ μέσα! ;) Ωραία, άρα απλά πρέπει να κάνεις ένα account στο facebook και κάνε ένα search για εμένα (Menelaos Megariotis), κάνε με add ως friend και θα σε κάνω admin του αντίστοιχου noizgroup! :)
menelaos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ, ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ REQUEST ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ NICKNAME ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ NOIZ :) THANKS :) Αφού σας κάνω confirm το request σας να γράφετε και ένα μηνυματάκι στο wall του GROUP (όχι το δικό μου) ώστε να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ποιος είναι ποιος :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση