papaki23 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Αποζητώ patterns τυμπάνων για ελληνικούς ρυθμούς αλλά και συμπληρώματα για μη ελληνικούς. Έχει κανείς ιδέα σχετικά; Ίσως θα ήταν ενδιαφέρον ν'ανεβάζαμε ο καθένας επ'ευκαιρία του συγκεκριμένου θέματος τα δικά του drum patterns.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Administrator Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Μια πολλή καλή ιδέα! Αν ο καθένας μας ανέβαζε από 1-2 standard midifiles, θα βοηθούσε πολύ κόσμο που ζητάει μονίμως ελληνικούς ρυθμούς. Ποιός θα ξεκινήσει πρώτος; Live and let Live.
papaki23 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Καλή ιδέα αλλά κανείς ενδιαφερόμενος....
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 ενδιαφερομαι κι εγω....δεν εχω ομως κατι να ανεβασω.θα προσπαθησω να φτιαξω στην πρωτη ευκαιρια... Mesa/Boogie & Strato
edessaios Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 παιδιά δε κατάλαβα τι ακιρβώς θέλετε.Για εξηγήστε λίγο.Σε τι μορφή θα τα βγάλουμε?Σε wav?Ας πούμε εγώ θέλω να φτιάξω τώρα έναν ρυθμό ζειμπέκικο,με τι να τον κάνω με samples σε impulse στο live με vst όπως το ezdrummer?
boukas Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Μάλλον σε μιντι θα τον θέλουν, να τον αξιοποιήσουν. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
schizophonix Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 http://wiki.kithara.gr/%CE%A1%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CE%AF εχει περιγραφες κα παραδειγματα σε μιντι απο ελληνικους ρυθμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση