mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 δε νομίζω να μας δίνει vintage tele έτσι; ακριβως αυτο ειπα και γω ;)
boukas Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ ;D Απλά στον elavd ήθελα να το πω και πόσταρες πρώτος! :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 οπως και να χει, οτι και να χρησιμοποιει ο greenwood, θεωρω οτι ο χαρακτηρισμος κιθαριστας ειναι πραγματικα υποτιμητικος γι αυτον. προκειται για εναν μεγαλου ταλεντου πολυμουσικο ο οποιος τελικα αποδεικνυεται το κερασακι στην τουρτα του ηχου των radiohead. ειναι ο τυπος μουσικου που απλα θελει ενα οποδηποτε οργανο για να μπορεσει να εκφραστει, ειτε αυτο ειναι κιθαρα ειτε οκαρινα. ;D
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 ...προκειται για εναν μεγαλου ταλεντου πολυμουσικο ... .... ειναι ο τυπος μουσικου που απλα θελει ενα οποδηποτε οργανο για να μπορεσει να εκφραστει, ειτε αυτο ειναι κιθαρα ειτε οκαρινα. ;D Ρε σεις .... λέτε η λύση για την περίπτωσή μου να είναι η οκαρινα? ;D
odis13 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 @ harilatron Τσαμπούνα δοκίμασες? ;D ;D Eιναι αυτό που λέγαμε εδώ,ότι ο blue ls είναι πολύ γκαζωμένος (για στρατ) στη θέσh bridge ,και όμως προτείνεται για neck ..Ο κόκκινος είναι...φωτιά και σε Χαμπουργερ mode κιόλας..... ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=153167.0 Aλλά βέβαια,αφου ο άνθρωπος βγάζει τον ήχο του και κάνει ωραία μουσική,τι μας νοιαζει αν είναι vintage correct η tele του...(που είναι όντως imho κακάσχημη,και με ξέρετε εμένα ,συνήθως λατρευω τις μπασταρδεμενεςντοπαρισμένεςoutofthebeatentrack strat και tele... 8) )
fenderiarhs Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 revolution >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(.............οχι αλλη vintage correctness :P :P :P :P :P :P :P 2 things are infinite:the universe&human stupidity
odis13 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2008 revolution >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(.............οχι αλλη vintage correctness :P :P :P :P :P :P :P ΒΑΛΤΕ P90 ΣΤΙΣ ΤΕΛΕ ΤΩΡΑ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση