takis Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 επειδη θα με ενδιεφερε να μαθω φυσαρμονικα ηθελα να μαθω αν καποιος απο το noiz ξερει και θα μπορουσε να μου πει 2-3 πραγματα... ή μηπως ξερει καποιον που να διδασκει κατα προτιμηση στην θεσσαλονικη.ευχαριστω :wink:
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Το μόνο που κατάφερα μετά από 3 μήνες ενασχόλησης με την φυσαρμόνικα κατάλαβα ότι στην 4η τρύπα αν φυσήξεις θα ακουστεί η πρώτη νότα της κλίμακας από την οποία είναι η φυσαρμόνικα σου. Και κάτι άλλο που ανακάλυψα πρόσφατα.... τρύπα | "φυσάω-ρουφάω" :oops: | νότα ---------------------- 4 φυσάω C 4 ρουφάω D 5 φυσάω E 5 ρουφάω F 6 φυσάω G 6 ρουφάω A 7 ρουφάω B 7 φυσάω C Κeep on F@$#<B>ing</b>
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Αν ξέρετε κανένα να μου μάθει και μένα στο Ηράκλειο Κρήτης ρίξτε ένα σύρμα... Κeep on F@$#<B>ing</b>
takis Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Το...φυσαω-ρουφαω το εχεις καλο απο οτι βλεπω ε...; :D ευχαριστω πολυ φιλαρακι.κατι ειναι και αυτο για αρχη :wink:
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Το...φυσαω-ρουφαω το εχεις καλο απο οτι βλεπω ε...; :D ευχαριστω πολυ φιλαρακι.κατι ειναι και αυτο για αρχη :wink: Γι' αυτό έβαλα και τον τυπά ( :oops: ) για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις... :wink: Κeep on F@$#<B>ing</b>
gerasimos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 ...και με τις 3 πρώτες τρύπες τι γίνεται; Γεράσιμος
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Έλα ντε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν ξέρω.... Κeep on F@$#<B>ing</b>
Jericho Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Αν καταφέρετε κάτι, βοηθήστε και μένα, γιατί το μόνο που έχω καταφέρει είναι μια παραφωνία πρώτο πράμα ! i]
elavd Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2005 Κάποιος που να ξέρει πώς γίνονται τα "blues bends" με την φυσαρμόνικα? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση