zithon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε πολυ ωραια μελωδια, μου αρεσε πολυ η επιλογη των κλιμακων που εκανες. ειδικα σε καποια σημεια κανουν το κομματι πολυ σκοτεινο και μετ επειτα πολυ αισιοδοξο... Προσωπικα επειδη ειμαι και λιγο καφρος :D , αν μπαινανε και απο πισω σε λιγα σημεια φωνητικα αλα on thorns i lay θα εσπερνε... NON SERVIAM...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 πολυ ωραιο κομματακι.για παραπανω ιδεες - αν μου επιτρεπεις - πληκτρολογησε την λεξη andromeda στο you tube και δες εναν ιταλο...το ακουσα και δεν τολμησα να πιασω κιθαρα...(για μενα μιλαω,προς αποφυγη παρεξηγησης) keep on rocking!! ;D ;D Mesa/Boogie & Strato
bsiap Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Τα συγχαρικια μου... βρε μπας και εισαι απο τη Ναξο??? https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts
digisilence Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Καλη χρονια (μια και το θεμα ειναι περσινο ;D ;D) Νομιζω οτι λιγη Σκανδιναβιλα την θελει Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση