boukas Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Εκτός από το να συμφωνήσω, να σε ρωτήσω κάτι άσχετο eye; Γιατί άλλαξες το avatar; Τι τους έπιασε όλους και τα αλλάζουν τώρα τελευταία; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Data_Panik Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Για να τελειώνει επιτέλους αυτή η συζήτηση, νομιζω πως ρωτησα και για εμπειριες απο χρηση πολυκαναλων USB 2. τι θα πει για να τελειωνει η συζητηση? νομιζω ολο και καποιος θα εχει δουλεψει τουλαχιστον την edirol UA-101 ή την motu 828 για να μου πει προβληματα αν ετσι οπως τα λετε edited:ΥΓ: για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις δεν απαξιω τις συμβουλες σας αλλα επιμενω πως θελω να ακουσω απο ατομα που εχουν δουλεψει με USB 2 Presets Suck!
johnnyk Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 νομιζω ολο και καποιος θα εχει δουλεψει τουλαχιστον την edirol UA-101 ή την motu 828 για να μου πει προβληματα αν ετσι οπως τα λετε είχα την usb motu σε mac όμως. η κάρτα ήταν φοβερή απο θέμα απόδοσης. ηχητικά δεν έλεγε και πολλά γι αυτό την έστειλα. έχει μεγάλη διαφορά το usb1 (η ua25 που λέει ο tugito) σε σχέση με το usb2. τι είναι καλύτερο μεταξύ firewire και usb2 δε μπορώ να σου πω με σιγουριά γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με σκληρούς δισκους αλλά με κάρτες ήχου. τη μεγαλύτερη διαφορά την κάνει ο driver πάντως. μια κάρτα με usb2 και καλογραμμενους drivers είναι σαφώς καλύτερη απο μια firewire με μέτριους/κακούς drivers (και το αντίστροφο). στη περιπτωση μου η motu 828usb2 είχε απείρως καλύτερη απόδοση απο την tc electronic konnekt 24d. η δευτερη όμως είχε πολύ καλύτερο ήχο
trolley Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 νομιζω πως ρωτησα και για εμπειριες απο χρηση πολυκαναλων USB 2. τι θα πει για να τελειωνει η συζητηση? Δεν εννοώ τη συζήτηση για το ποια κάρτα αξίζει να πάρεις. Εννοώ μία (μεγάλης διάρκειας) συζήτηση που υπάρχει εδώ στο noiz σε σχέση με τα εγγενή πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των δύο συνδεσμολογιών. Όπως υπέδειξε και ο boukaw (και σου συνιστώ να το λάβεις σοβαρά υπ' όψιν σου) δεν υπάρχουν αρκετές κάρτες με usb2 ώστε να ασχολείσαι. Μάλιστα, μετά από την απάντηση του johnnyk, η οποία αφορά την φερόμενη ως κορυφαία του είδους, νομίζω ότι όντως η συζήτηση έληξε. Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Εκτός από το να συμφωνήσω, να σε ρωτήσω κάτι άσχετο eye; Γιατί άλλαξες το avatar; Τι τους έπιασε όλους και τα αλλάζουν τώρα τελευταία; Για τους άλλους δεν ξέρω, αλλά εγώ το άλλαξα εν' όψει μίας ιδέας που είχα να σταματήσω να συμμετέχω (με πιάνει κανά δύο φορές το χρόνο). Θα το ξανα-αλλάξω όμως διότι δεν με ικανοποιεί η ποιότητα του (σαν εικόνα). Mea Culpa
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Administrator Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί δεν κοιτάς το σχετικό άρθρο; http://www.noiz.gr/index.php?page=10 Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση