ibanez21 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Γεια χαρα,ενα φιλαρακι αγορασε προσφατα καινουργια κιθαρα μια esp-ltd mh100 και τωρα θελει και καινουργιο ενισχυτη,τον χρειαζεται για το σπιτι κυριως, προσανατολιζομαστε σε solid state ενισχυτες των 20 watt,ο φιλος θελει να παιξει metal κυριως,εχουμε βρει καποιους και περιμενουμε γνωμες για: marshall mg-roland cube-ibanez tbx-peavey rage-line 6 spider-vox advt να παρει modelling η απλο solid state.οτι αλλο εχετε να προτεινετε δεκτο. εχει το death metal πεταλακι της digitech σε ποιον θα αποδιδει καλυτερα.
zithon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Οι mg της marsall δεν κανουν για metal και ειναι απο τις χειροτερες ισως σειρες τις marsall. οι randall ειναι καλυτεροι αλλα και παλι οχι τιποτε ιδιαιτερο. Οι peavy ειναι οτι πρεπει πιστευω για metal ειδικα στα λεφτα τους... NON SERVIAM...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί δεν κοιτάτε αυτόν που είναι ειδικά σχεδιασμένος για metal, αλλά κάνει και για πιο light καταστάσεις και ανήκει και σε μια αξιοπρεπέστατη, για την κατηγορία της, σειρα μιας καθ'όλα σεβαστής εταιρίας? Εγώ για έναν τέτοιο θα πήγαινα στη θεση σου. http://www.thomann.de/gr/vox_ad30vtxl.htm Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
ibanez21 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 καλημερα,ποιος τον φερνει στην ελλαδα?
ibanez21 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Μολις με πηρε τηλεφωνο ο φιλος μου τα χρηματα ανεβηκαν λογω χριστουγγενων,(χρονια πολλα)τσονταρε ο μπαμπας λεει και τωρα εχει περιπου 380 ευρω και θετει καινουργιους στοχους,sorry για την αλλαγη του post,εψαξε στο net και μου ζητησε την γνωμη σας για: peavey studio pro 112,behringer v-tone gmx,fender fm 65w,συν τους γνωστους modelling roland cube 60,line 6 spider 75. ευχαριστω
zithon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 o peavy Που ανεφερες ειναι πολυ καλος αλλα παρα πολυ δυνατος για σπιτι... NON SERVIAM...
ibanez21 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 το σκεπτικο του ειναι αφου μπορω να παρω κατι με περισσοτερα watts γιατι οχι μπορει στο μελλον να χρειαστουν,οπως εχω πει και πιο πανω εχει το death metal πεταλακι θα αποδιδει καλυτερα στον peavey που ειναι πιο καθαρος σε σχεση με εναν modelling ενισχυτη η οχι?
panka Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 μαζεψτε λιγα λεφτα ακομα ακομα και παρτε καπιον λαμπατο ;)
zithon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε η μονη λυση ειναι με το πεταλακι μαζι (για να μην πω και την κιθαρα) να πατε και να δοκιμασεται καποιους εντισχυτες που θελεται και παρτε αυτον που καθεται καλυτερα στο πεταλακι. NON SERVIAM...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση